reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny to takie niesprawiedliwe,ze to co chca to albo nie moga zjasc albo donosic ,a na miescie ciagle wiedze patole z dziecmi i z brzuchami[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dorcia to nie chodzi o to czy bylo zle czy dobrze, bo z moim jest mi super w lozku. Tylko juz mam dosc tego seksu przy staraniach, on jest taki jak mowilam automatyczny, ja sie wtedy modle aby moj tylko szybko doszedl i po sprawie. Co innego seks np przed @, jest inny, lepszy, bo nie mamy w glowach tego ze sie staramy bo jest juz po owulacji.
No i tak to wyglada.
Czyli beznadzieja.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Funia no niestety, ale tak juz jest. I bedzie[emoji53]

Dorcia to nie chodzi o to czy bylo zle czy dobrze, bo z moim jest mi super w lozku. Tylko juz mam dosc tego seksu przy staraniach, on jest taki jak mowilam automatyczny, ja sie wtedy modle aby moj tylko szybko doszedl i po sprawie. Co innego seks np przed @, jest inny, lepszy, bo nie mamy w glowach tego ze sie staramy bo jest juz po owulacji.
No i tak to wyglada.
Czyli beznadzieja.

No to mam tak samo :( aż mi się już nic nie chce na dzisiaj :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis ja sobie tak mowie jak @ przychodzi, a pozniej i tak sie bzykam z nadzieja ze moze teraz sie uda, choc i tak wiem ze raczej i tak nic z tego. Wiec juz mam dosc seksu, ktory i tak ostatnio jest automatyczny, tylko aby moj we mnie doszedl, nie odczuwam juz przyjemnosci z niego[emoji17] a na sama mysl o nim jest mi niedobrze

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Nadzieja jest zawsze, ale i tak to pierdole. Trzeba sie ogarnąć. Pracowałam dzis ze łzami w oczach, w domu tez sie powstrzymuje. To jest chore. Mam tego dość. Zle to już było, a teraz jest gorzej [emoji21]

Nadzieja jest zawsze, ale i tak to pierdole. Trzeba sie ogarnąć. Pracowałam dzis ze łzami w oczach, w domu tez sie powstrzymuje. To jest chore. Mam tego dość. Zle to już było, a teraz jest gorzej [emoji21]

Nie wiem jak mogę Cię pocieszyć,bo sama jestem w ciemnej du..ie :( jutro mam wolne więc dziś chyba coś wypije :(

Moje już po taśmie jedzie. Nażrę sie dzis jak świnia, napije, a co mi tam. A do tego mojego tępego chuja nawet sie nie odezwę [emoji35]
1495558536-aaaaaa.jpeg

reklama
Moje już po taśmie jedzie. Nażrę sie dzis jak świnia, napije, a co mi tam. A do tego mojego tępego chuja nawet sie nie odezwę [emoji35]
1495558536-aaaaaa.jpeg

Do góry