reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum nie testuje, już mam podbarwionym sluz. Jutro powinna być @, ale moze być również dzis, tak wiec dupa blada jak zawsze. Nawet z chłopem sie już o to pokłóciłam [emoji55]

reklama
Bum nie testuje, już mam podbarwionym sluz. Jutro powinna być @, ale moze być również dzis, tak wiec dupa blada jak zawsze. Nawet z chłopem sie już o to pokłóciłam [emoji55]

Dorcia u ciebie tez cykl z clo moze byc udany , wiec nie smutamy [emoji8]

Nessi kluje cie w pipie? [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t0d [emoji594]

Wzięli kuzynke dyrektora więc wiecie :( mój mąż ma widocznie za małe plecy :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia to rozgladaj sie za czyms innym. Moze akurat cos sie trafi fajnego?

Ja juz zygam tymi staraniami. Jak pomysle o seksie to az mnie odrzuca

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia to rozgladaj sie za czyms innym. Moze akurat cos sie trafi fajnego?

Ja juz zygam tymi staraniami. Jak pomysle o seksie to az mnie odrzuca

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo i powiem Wam szczerze, ze to wszystko pierd*le.

Będę szukać,chociaż ja mam wiecznego pecha...agnesis ja też Pie...le wszystko :D nuria kiedy masz mieć owu?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis ja sobie tak mowie jak @ przychodzi, a pozniej i tak sie bzykam z nadzieja ze moze teraz sie uda, choc i tak wiem ze raczej i tak nic z tego. Wiec juz mam dosc seksu, ktory i tak ostatnio jest automatyczny, tylko aby moj we mnie doszedl, nie odczuwam juz przyjemnosci z niego[emoji17] a na sama mysl o nim jest mi niedobrze

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorcia niby za tydzien, nawet mialam plany bzykac sie w tym cyklu codziennie, ale po wczorajszym seksie odechcialo mi sie go na miesiąc [emoji37]
Moze cos znajdziesz, oby[emoji8]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Do góry