reklama
Artemida90
Fanka BB :)
To niedaleko mnie mieszka :-)Arte miejmy nadzieje,ze jestescie na finishu[emoji4]
Moja siostra mieszka w eindhoven.
Tez jest w ciazy.22 tydzien,mialysmy termin dzien po dniu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie mam już tej nadzieji. Jakiś dołek mnie Dorwał. Chyba zaczyna się co @ pms i dupa z tych Zastrzyków i całej otoczki...
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
DorciaMamaOlka
A właściwie to nawet nie wiem czy mam swojego torbiela jeszcze ...Lepiej nie czuć ...po co mają jajca boleć i się martwić czy torbiele się nie robią![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 169981
Gość
Arte wez wyciagnij meza na wycieczke np rowerowa, zrobcie sobie piknik i nie myślcie. Co ma byc to bedzie[emoji8] a noz moze to ten czas?[emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Chciał mnie na spacer ale nie mam nastroju. Najchętniej bym poszła do łóżka. Ryczec mi się chce nawet nie wiem dlaczego. Zeszło ze mnie wszystko. Teraz mamy ranki, w czwartek wolne bo święto zobaczymy...Arte wez wyciagnij meza na wycieczke np rowerowa, zrobcie sobie piknik i nie myślcie. Co ma byc to bedzie[emoji8] a noz moze to ten czas?[emoji7]
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Arte strasznie dużo w Tobie pesymizmu ... powtarzam się-wiem ... ale kurcze dziewczyny próbują pocieszyć,piszą jak one to widzą etc że swojego punktu widzenia a tu na wszystko "kontra " ... [emoji58] dobrze wiemy że zajście w ciążę nie jest proste i nie wystarczy pstryknac palcem ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać... tylko kurcze jak skoro wszystko jest na "nie "? Jakieś pozytywne myśli masz ? Nie pisze tego w żadnym wypadku złośliwie ale kurcze żebyś ty jakiejś depresji nie załapała bo "głowa " też musi niezłą melodie zagrać coby się udało...jak się człowiek zablokuje to lipa ... zrób coś dla siebie - dla was ! Miej z tego przyjemność ,zajmij się czymś- zajmij głowę....
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Popieram ! [emoji4]Arte strasznie dużo w Tobie pesymizmu ... powtarzam się-wiem ... ale kurcze dziewczyny próbują pocieszyć,piszą jak one to widzą etc że swojego punktu widzenia a tu na wszystko "kontra " ... [emoji58] dobrze wiemy że zajście w ciążę nie jest proste i nie wystarczy pstryknac palcem ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać... tylko kurcze jak skoro wszystko jest na "nie "? Jakieś pozytywne myśli masz ? Nie pisze tego w żadnym wypadku złośliwie ale kurcze żebyś ty jakiejś depresji nie załapała bo "głowa " też musi niezłą melodie zagrać coby się udało...jak się człowiek zablokuje to lipa ... zrób coś dla siebie - dla was ! Miej z tego przyjemność ,zajmij się czymś- zajmij głowę....
Odluzowac sie to połowa sukcesu ! [emoji5]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]
agnesis
Znajoma tez bardzo długo nie mogła zajść w ciaze, miała jakieś problemy, dokładnie nie wnikałam jakie, ale po dwóch latach, ginka kazała isc jej do psychologa. I naprawdę dopiero leczenie gina plus psycholog pozwoliły jej cieszyć sie teraz dwójka dzieci. Wcześniej była bez życia, załamana, zawsze powtarzała, ze nigdy nie bedzie mieć już dzieci i tak dalej. A tu proszę. Głowa moze dużo więcej niż nam sie wydaje [emoji4]
Artemida90
Arte strasznie dużo w Tobie pesymizmu ... powtarzam się-wiem ... ale kurcze dziewczyny próbują pocieszyć,piszą jak one to widzą etc że swojego punktu widzenia a tu na wszystko "kontra " ... [emoji58] dobrze wiemy że zajście w ciążę nie jest proste i nie wystarczy pstryknac palcem ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać... tylko kurcze jak skoro wszystko jest na "nie "? Jakieś pozytywne myśli masz ? Nie pisze tego w żadnym wypadku złośliwie ale kurcze żebyś ty jakiejś depresji nie załapała bo "głowa " też musi niezłą melodie zagrać coby się udało...jak się człowiek zablokuje to lipa ... zrób coś dla siebie - dla was ! Miej z tego przyjemność ,zajmij się czymś- zajmij głowę....
Powiem Ci, że czuje ostry PMS i dlatego załącza mi się pesymizm typowy dla tego okresu. Wiem że każdy mnie pociesza, mój mąż też robi co może... po prostu to siedzi we mnie i muszę to przetrwać niezależnie jak się skończy. A co chwile jest to samo, więc koniec bedzie @
W tej chwili nawet nie kupie czegoś na poprawienie humoru. Oszczędzamy na wkład własny do kupna domu. Nie mogę się doczekać kupna swojego domku - to moje marzenie. Podejrzewam że szybciej dom kupimy niz w ciąże zajde. Ciężko mi samej ze sobą
reklama
Tylko , ze ty masz takie myślenie co miesiąc , a trzeba sie trochę zmobilizować i tak nie myśleć a szybko dojdziesz do celu - masz owu to juz sie jest z czego cieszyć [emoji6] tak jak nuria pisała jakis spacer serio poprawia humor bo sie nie siedzi w tych 4ścianach bo to tez dobija człowieka [emoji4]Powiem Ci, że czuje ostry PMS i dlatego załącza mi się pesymizm typowy dla tego okresu. Wiem że każdy mnie pociesza, mój mąż też robi co może... po prostu to siedzi we mnie i muszę to przetrwać niezależnie jak się skończy. A co chwile jest to samo, więc koniec bedzie @
W tej chwili nawet nie kupie czegoś na poprawienie humoru. Oszczędzamy na wkład własny do kupna domu. Nie mogę się doczekać kupna swojego domku - to moje marzenie. Podejrzewam że szybciej dom kupimy niz w ciąże zajde. Ciężko mi samej ze sobąale nie zmienie swojego samopoczucia. Chyba będę musiała wejść w krzaki do 30 maja - termin @
Będzie dobrze , najgorsze czekanie na @ ale dasz rade , trzeba [emoji6][emoji123]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]