reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Powiem Ci, że czuje ostry PMS i dlatego załącza mi się pesymizm typowy dla tego okresu. Wiem że każdy mnie pociesza, mój mąż też robi co może... po prostu to siedzi we mnie i muszę to przetrwać niezależnie jak się skończy. A co chwile jest to samo, więc koniec bedzie @
W tej chwili nawet nie kupie czegoś na poprawienie humoru. Oszczędzamy na wkład własny do kupna domu. Nie mogę się doczekać kupna swojego domku - to moje marzenie. Podejrzewam że szybciej dom kupimy niz w ciąże zajde. Ciężko mi samej ze sobą :( ale nie zmienie swojego samopoczucia. Chyba będę musiała wejść w krzaki do 30 maja - termin @
A nie macie tam jakiegoś psychologa?może jakaś korespondencja z psychologiem on line ? Podpowie jak ustawić głowę coby żyć normalnie hmm ... nie ma ludzi idealnych,nie jesteśmy robotami ale musimy sobie pomagać i ułatwiać... twojemu m też pewnie nie jest latwo ale on jest tylko człowiekiem i mimo wszystko mamy swoje granice ...pomysl kochana o tym bo szkoda zdrowia ... wiem co mówię [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mnie przy CLO tez w udanym cyklu nic nie bolalo , a tak to jajca czulam [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]

Tez mialam kiepski nastrój po tym co moj wczoraj mi nagadal, od razu juz mialam w glowie to, ze my sie nigdy tego slubu ani dziecka nie doczekamy.
Dzis zabral mnie na długi spacer, pogadalismy od serca, nawet sie bzyknelismy na lonie natury[emoji23][emoji3]
I od razu czuje sie jak nowo narodzona[emoji7][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A nie macie tam jakiegoś psychologa?może jakaś korespondencja z psychologiem on line ? Podpowie jak ustawić głowę coby żyć normalnie hmm ... nie ma ludzi idealnych,nie jesteśmy robotami ale musimy sobie pomagać i ułatwiać... twojemu m też pewnie nie jest latwo ale on jest tylko człowiekiem i mimo wszystko mamy swoje granice ...pomysl kochana o tym bo szkoda zdrowia ... wiem co mówię [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Holendrzy pewnie mają lekarzy od tego. Ja się nie dogadam. Ale oni to specyficzny naród. Nic pożyjemy zobaczymy...

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

A jak Twój zareagował na nowego psiapsiela ?:D

Powiedział,ze za duży [emoji23][emoji23] wczoraj wieczorem go podzioba£ ahahha
Dziś rano stwierdził,ze jednak ładny
W ogole ja miałam dwie papużki takie jak Dorcia znalazła tylko ze jak byłam w Polsce to mato£ wypuścił je i zapomniał pozamykać okna[emoji23][emoji23]
Juz drugi tak zrobił no ale co , to przecież facet

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry