reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Za tydzień ci powiem czemu nic nie czujesz [emoji16][emoji16]
Póki co zajmij sobie czymś głowę i nie myśl i sie nie wsłuchuj

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Oł jeee :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w poniedziałek [emoji58]
Wstawalo się dramatycznie [emoji21]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Dobry
Nic mnie sie dzis nie chce [emoji37] okropnie mi sie nie chce [emoji33]

Dziewczyny pasuje taki kombinezon aby sie w niego przebrac po komuni? Bo do Kosciola mam spodnie i bluzke, szpilki, ale po kosciele chcialabym sie przebrac w cos luzniejszego z racji tego ze ta komunia bedzie w takim duzym namiocie rozstawionym w ogrodzie.I juz sama nie wiem
20170522_084358~2.jpg

20170522_084419~2.jpg

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 20170522_084358~2.jpg
    20170522_084358~2.jpg
    140,7 KB · Wyświetleń: 376
  • 20170522_084419~2.jpg
    20170522_084419~2.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 370
Dziewczyny pasuje taki kombinezon aby sie w niego przebrac po komuni? Bo do Kosciola mam spodnie i bluzke, szpilki, ale po kosciele chcialabym sie przebrac w cos luzniejszego z racji tego ze ta komunia bedzie w takim duzym namiocie rozstawionym w ogrodzie.I juz sama nie wiem
Zobacz załącznik 807508
Zobacz załącznik 807509

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Fajny, ubierz i zrób zdjęcie [emoji16]
U mnie też już ciepło, wszystkie żyły na wierzchu. Leżę jak ta bambaryła a pralka skończyła...

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Nuria spoczko kombinezon
Majka bambaryla [emoji12][emoji23]
Mnie jeszcze trochę do niej brakuje [emoji3][emoji12] we Włoszech dziś 30 stopni
Idę trochę na rower i pojadę do centrum, a nóż znajdę coś dla fasolki:)
Tez mi nic sie nie chce, trochę brzucha mi wyskoczyło to sie gapia jakby baby w ciąży nie widzieli, No ale jak ja tak młodo wyglądam to pewnie maja o czym pierd*lic ... szkoda tylko ze przy kasie w markecie nie chcą przepuszczać

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Dobry
Nic mnie sie dzis nie chce [emoji37] okropnie mi sie nie chce [emoji33]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Do góry