reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kompletnie się nie znam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj ogłoszenie, że znalazłaś papużkę falistą :) Bo jak się nie zgłoszą to albo musisz do zoologika oddać albo kupić większą klatkę dla ptaków, poidełko i karmnik z prosem :)
Tylko jak się ktoś zgłosi to niech papugę opisze, bo może ktoś na pokarm dla węża ją miał ..

@Artemida90 to za 5-6 dni tescik[emoji4]
Trzymam kciuki bo z tego co kojarze to twoja druga owulka?ile sie staracie?

Dorcia uciekla komus?niezle hehe,szkoda ,ze dzieci tak nie fruwaja ,zlapalabym jakiegos szkraba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No będzie już 1,5roku jak nie więcej, już nawet nie liczę. Ale coś czuję że znowu mnie czekają zastrzyki tylko nie wiem czy damy radę bo 10 lipca urlop i do pl jedziemy. Więc zobaczymy. Teraz mam najdłuższy stymulowany cykl. Skończy się chyba w 45dniu. Termin @ licząc od dnia owu przypada na ostatni dzień maja.

Ale powiem wam zrobiłam sobie test na drugi dzień po podaniu ovitrelle :-) widziałam 2 kreseczki [emoji7] ale to tylko namiastka. Tak żeby zobaczyć jak wyglądają 2 kreski na teście

Dzisiaj widziałam brzuszek bratowej. Bratanek rośnie. A najgorsze jest to że chce mu dać na imię Artur. Tak ja chciałam dać na imię jakbym miała syna. I przyszło załamanie. Zabiera mi każde szczęście :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

upload_2017-5-21_18-6-13.jpeg

Załączniki

• upload_2017-5-21_18-6-13.jpeg
    upload_2017-5-21_18-6-13.jpeg
    90,3 KB · Wyświetleń: 306
Wychodzę na taras pić kawkę po pracy i nagle atakuje mnie papuga ( leci prosto na mnie) dre pyska jak szalona Lukaszzzz szybko :) usiadła na plotku i ja złapał tzn.sama mu weszła na palec a zaraz już na ramię :)
1495381136-aaaaaa.jpeg
dobrze,że mamy klatkę po jakimś szczurku :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj ja , dziś Ty z papużka [emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Artemida90 ja bym nie patrzyła na bratową i nazwała tak dziecko jak chcesz .. Najwyżej będzie dwóch Arturów :)
No i muszę jeszcze wziąć pod uwagę że i tak mogą mi zmienić imię w dokumentach w hol szpitalu. Często przeinaczaja i piszą inaczej. Albo piszą jak słyszą albo dodają litery żeby im było łatwiej. Znam przypadek znajoma dała na imię synowi bogdan. A w szpitalu napisali w dokumentach boghdan i tak zostało bo kto się będzie z nimi kłócić. Z zofii robią Sophia.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

No i muszę jeszcze wziąć pod uwagę że i tak mogą mi zmienić imię w dokumentach w hol szpitalu. Często przeinaczaja i piszą inaczej. Albo piszą jak słyszą albo dodają litery żeby im było łatwiej. Znam przypadek znajoma dała na imię synowi bogdan. A w szpitalu napisali w dokumentach boghdan i tak zostało bo kto się będzie z nimi kłócić. Z zofii robią Sophia.

A no właśnie ..zapomniałam, że nie wszędzie tolerują imiona z danego kraju. Kto wie, może wrócicie jak zajdziesz ?:)

reklama
A no właśnie ..zapomniałam, że nie wszędzie tolerują imiona z danego kraju. Kto wie, może wrócicie jak zajdziesz ?:)
Nie mam do czego wrócić niestety. I pomału będziemy podchodzić do procedury kupna domu więc niestety powrót już nie będzie możliwy. Za tydz zaczynamy lekcje holenderskiego.

Druga sprawa ze ciężko byłoby z pracą w Polsce. Było ciężko zanim pojechaliśmy do Holandii a teraz sobie tego nie wyobrażam żebym miała do handlu wrócić. Zresztą z ciąża? Kto mi będzie płacić. Tu też będę musiała pracować do pewnego momentu chociaż nie wyobrażam sobie tego.

Do góry