reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez mogłabym jesc tylko kurczaka ;) ale czasami się odechciewa wg jesc jak się pomyśli co w tym jest.. Dziwne że nie swiecimy :D
Co do tv to nie wiem bo u mnue głównie radio w ruchu ale pewnie jak co niedzielę nic fajnego ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca no tak jak we wszytkim tak na prawdę [emoji4]
Kupowalas kiedys w biedronce te donaty czy jak to sie pisze te pączki pakowane z dziurka z biala polewa ?
Ja ostatnio wzielam , zjedlismy takie dobre były , gadam do P ciekawe co tam jest patrze na te opakowanie a tam samo E i data ważności wrzesień 2017 !
Powiedziałam nigdy więcej [emoji16]

No u mnie do 20:00 jak na razie bajki lecą bo i tak w tv nic nie leci w dzień a mała telewizora u siebie nie ma , wiec korzysta [emoji12]

No wierzę bo mnie też czasem kusi ale jak wiem ze w domu mogę zrobić to samo i wiem co tam jest to wolę spędzić trochę w kuchni i mieć satysfakcję ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie KObietki!
Przepraszam,ze tak z doskoku,ale dzisiaj mialam pierwsza nocke w pracy i o 5.00 juz to zle znosilam,bylo mi po kawie niedobrze,trzeslo mnie i mialam zawroty glowy.Jednym slowem na nic ,ale musze przywyknac bo lepszej pracy w naszym rejonie nie znajde.
Druga sprawa, kurcze niby dwa dni temu plamilam i cisza,a duphaston odstawilam w 11dniu fl.Wklejam wykres to bedziecie mogly skomentowac...Dziewczyny pod wykresem pisza ,ze to plamienie to implantacyjne moze byc,ale to takie gdybanie.Chyba zaczynam sobie wkrecac juz sama nie wiem...

decf339920a0.png

Kruczyca no dokładnie , tylko trzeba mieć chęci i czas [emoji4]

Ruda dzień dobry [emoji4]
Co do wykresu to ja nie po mogę , dla mnie to nadal czarna magiaa , ale może test zrobić ?
No i kiedy @ ?

Ruda ty masz 37dc tak ?
A zawsze masz regularne?
Ile te plamienie trwalo jeden dzień?

reklama
35 dc ,przedluzylam sobie kratki w wykresie bo cos nie czuje objawow na @...I teraz nie wiem,jutro wyplata to pojde do gina i bede miala jasnosc...
Kruczyca w 11 dniu fazy lutealnej odstawilam duphaston czyli 3 dni temu....

Do góry