reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no jednym słowem a raczej dwoma : mamy przewalone [emoji23]

Uciekam na drzemke , mała śpi mnie też coś bierze a potem szybko obiad , wiec nie naskrobcie za dużo [emoji4]

reklama
Kruczyca wesoło masz :) ... choć na dluzsza metę to pewnie nie jest śmieszne ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kamila dzieeen dobryy !
Anula zależy jaki mam humor ;) czasem nawet i jest śmiesznie ale chwila przed @ mam ochotę go wystrzelic w kosmos i może wrócić na kolejne dni płodne haha :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez melduje się z rana/ w południe
Kamila- witaj w clubie tez niedawno wstałam byłam w czytaj u koleżanki do 2 nad ranem
Bum- udanej drzemki
Ja tez opalam się na czerwono potem dopiero taki kasztan , a teraz to blada jestem aż niewidzialna
Kruczyca- ja tez niepotrzebnie powiedziałam w rodzinie i cały czas się pytają :-/
Jugo - fajnie ze wypad nad morze się udał :-)
Miłego dnia odpoczywajcie , spacerujcie :)ja zaraz uciekam do pracy papa ale za dwa dni zaczynam 6 dni URLOPU !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja to biała jak truposz normalnie hihi [emoji23]
Ale to fajnie tak się opalic , na solarium nie trzeba iść jaak chodzisz [emoji6]

Mnie sie ciagle ludzie pytaja czy sie dobrze czuje bo wygladam na chora [emoji23] a to przez to, ze jestem tak blada, ze zyly mi widac i czasem mam wrecz niebieskawy odcien [emoji23]

Opalam sie okrutnie ciezko a jak sie cokolwiek opale to szybko mi znika :(

Edit:
Boniuuu jak mnie piersi bola przy dotyku :( co sie przez przypadek dotkne to az grymas mi na twarzy wyskakuje.
Jak ja tego nie lubie!!! :( ogolnie czas miedzy owulka a koncem krwawienia uwazam za lipny.

Tez melduje się z rana/ w południe
Kamila- witaj w clubie tez niedawno wstałam byłam w czytaj u koleżanki do 2 nad ranem
Bum- udanej drzemki
Ja tez opalam się na czerwono potem dopiero taki kasztan , a teraz to blada jestem aż niewidzialna
Kruczyca- ja tez niepotrzebnie powiedziałam w rodzinie i cały czas się pytają :-/
Jugo - fajnie ze wypad nad morze się udał :-)
Miłego dnia odpoczywajcie , spacerujcie :)ja zaraz uciekam do pracy papa ale za dwa dni zaczynam 6 dni URLOPU !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nati to odpoczniesz sobie :)
My nikomu nic nie mówiliśmy że się staramy. Ale wiesz ślub był to i dziecko na juz ;)

Już po drzemce , tera szybko obiad , pałki juz w piekarniku [emoji4]

Kamila , Nati ooo wy to macie spanie [emoji16]

Nati jakies plany na te 6 dni są?

Paraplu też uważam , że faza lutealna jest do doopy , dluzy się nie miłosiernie ...

Dziewczyny czy wy czasem musicie M namawiać na przytulanki ?
Wiecie co w drzzemce biorę się do mojego P a ten mi , że wieczorem bo zmęczony ehh..
Nie ma po czym być zmęczony , chyba dziennie to dla niego za dużo hahha [emoji23]
Choć troszkę mi się przykro zrobiło ..
Ale jak wieczorem to już mu nie popuszcze [emoji12]

reklama
Hm namawiać nie. K mówi że na to zawsze ma siłę ;) czasem się odgraza a pozniej po prostu zasypia wtedy daje mu te 2-2h spania i kiedy ja się kładę i się dobieram to zawsze wstanie ;) ostatnio nawet pytał czy był seks czy mu się śniło :D

Do góry