reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mnie od wczoraj jajnik na pierdziela i leże w łożu , wczoraj wysprzatalam wiec dziś leniwa niedziela [emoji6]
Może jakiś apap na ból głowy [emoji12]

Apap ? Kochana jestem po 2 x ibuprom zatoki i jeden ketonal 50-tka ... i dopiero co przechodzi :D
Ten jajnik to na owu ?:D

reklama
Nessi to jak jaa , mi żadne apapy i ibupromy nie pomogą już też na ketonal z 50 przezucilam się na setkę , ale jedna i spokoj [emoji4]
Ten jajnik no mam nadzieję , od wczoraj mi tak pulsuje coś w tym prawym [emoji41]

Nessi to jak jaa , mi żadne apapy i ibupromy nie pomogą już też na ketonal z 50 przezucilam się na setkę , ale jedna i spokoj [emoji4]
Ten jajnik no mam nadzieję , od wczoraj mi tak pulsuje coś w tym prawym [emoji41]

Ja po setce chodziłam jak pijana ... z ketonalem uważaj rozwala żołądek i wątrobę. A od ibupromu można się grzybicy nabawić . cholerne leki :D No to trzymam kciuki by na darmo nie bolało :D

Nessi jakiej grzybicy ? [emoji33]
Trzymaj , trzymaj też mam taka nadzieję ! Quwa testy coraz bladsze od pozytywu [emoji4]

Nessi o boziuu nawet nie wiedziałam , że takie coś istnieje is wdukalam w google blee [emoji40]

Jesuuu dziewczyny padlam w pracy na kanapie i usnelam!! :O dopiero sie obudzilam, przez to skoncze chyba o 22 :( buuuuuuuuuuu

reklama
paraplu: biedactwo :( Aż tyle pracy masz dzisiaj?

rudamarchewka: ekspertką co do wykresów nie jestem niestety, ale z tego co widzę to jesteś wciąż w fazie wyższych temperatur, więc obiecująco. Dobrze też porównywać kolejne cykle między sobą, bo wtedy widać jakieś tendencje w cyklu, jak się organizm zachowuje i tak dalej. Poszłabym na betę :) Gin jeszcze nic nie zobaczy...

nessi: od dzisiaj inaczej będę patrzyła na ibuprom :|

U nas dzisiaj tak słonecznie, że sobie twarz opaliłam...niech już tak zostanie :D

Do góry