reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Już po drzemce , tera szybko obiad , pałki juz w piekarniku [emoji4]

Kamila , Nati ooo wy to macie spanie [emoji16]

Nati jakies plany na te 6 dni są?

Paraplu też uważam , że faza lutealna jest do doopy , dluzy się nie miłosiernie ...

Dziewczyny czy wy czasem musicie M namawiać na przytulanki ?
Wiecie co w drzzemce biorę się do mojego P a ten mi , że wieczorem bo zmęczony ehh..
Nie ma po czym być zmęczony , chyba dziennie to dla niego za dużo hahha [emoji23]
Choć troszkę mi się przykro zrobiło ..
Ale jak wieczorem to już mu nie popuszcze [emoji12]

Kochana Ty się nie przejmuj ... ja to mogę non stop i ciągle mało heh a m mi raz wyskoczył z textem , że " mu libido spadło " .. oczy mi z orbit wyskoczyły ... juz ja mu libido podkrecilam tak,ze czlowieku błagał wręcz .... zresztą wiesz ,faceci to prosty gatunek ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Kruczyca haha no czasem mój tez tak ma , ale dzisiaj coś mu odbiło no ...

Anula ta prosty , tu mu się nie chce a za godzinę chodzi i by mógł błagać haha , ale dziś to w szoku byłam [emoji57]

No nic , kurcze czasem tez mam takie dni , ze nie mam ochoty , ale nigdy nie spotkalam sie z brakiem z jego strony , wiec cos mnie troche ruszyło a jeszcze moja myśl , ze może być owu a to doopa no ale trudno [emoji15]

Kruczyca haahaha aaa
może być [emoji4]
A fotki ze ślubu już masz ? [emoji13]

Co u Was na obiad? U mnie dziś dorsz. Coś mnie wzięło ostatnio na ryby. Za to na ziemniory nie mogę już patrzec, czasem się zlituje i K trochę ugotuje albo ma frytki z piekarnika. A tak to miecho i sałatka :D
Bum będą w tym tygodniu :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Pałki , sałatka z pekińskiej i frytki haha , my też na ziemniaki patrzeć nie umiemy a jak P slyszy ze sa purée to ma dość [emoji12]

reklama
U mnie jest mega często kurak , mała uwielbia [emoji4]

Dziewczyny nie wiecie czy dzisiaj coś fajnego leci w tv ? [emoji16]

Do góry