reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo niech szaleja ale pozytywnie ! [emoji16]
Znów sobie bede coś
wmawiac a może się zaskocze choć watpie [emoji14]
A ty będziesz testować jakoś za tydzień czy coś?

Dziewczyny meldować się [emoji61][emoji137]

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie też zrobiło się ładnie :) K stwierdził że nie wychodzimy do ludzi póki nie zajde w ciążę haha do kogo by nie pójść pytają o dzieci ;) a trochę to już męczące. Powiedziałam mu ze skoro przy wszystkich oświadczył że zakładamy rodzinę to każdy teraz czeka na efekty :D miał być spokoj a tu się chłopak zdziwił :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

hehe na maxa :) wczoraj dzień cały spędziłam na leżaku :) ... haa teraz jak wskocze w krótkie spodenki to nie będzie biło odemnie bielą :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Anula zazdroszczę :) ja nie umiem się opalic... Mnie słońce tylko parzy... Jestem czerwona kilka dni skóra zejdzie czasem i dalej blada jak ściana :( już chyba wszystkiego probowalam

No ja to biała jak truposz normalnie hihi [emoji23]
Ale to fajnie tak się opalic , na solarium nie trzeba iść jaak chodzisz [emoji6]

No ja to biała jak truposz normalnie hihi [emoji23]
Ale to fajnie tak się opalic , na solarium nie trzeba iść jaak chodzisz [emoji6]

no ja ma solar rzadko ... raczej zimna coby się wygrzac ... zresztą ja umiaru nie mam heh a potem cierpię :) bo po co na chwile jak można odrazu na 15 minut i leżę zawsze jak kaskader a potem .....

Dziś to raczej w cieniu powegetuje :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kruczyca haha no tomy tez tu czekamy na efakty [emoji6]
Widzę , że twój K to jak mój P, baardzo się w to wszystko angażuje i przeżywa co ?
Mój mi dziś to ty na silke nie jedziesz w pon a ja mu czemu nie mogę? A ten bo ty w ciąży będziesz no co za wariat !
A potem przegadaj takiemu [emoji23]

Anula hardcore jesteś a co [emoji41]
Dzisiaj w cieniu i schlodzisz ciałko [emoji6]

reklama
Kruczyca haha no tomy tez tu czekamy na efakty [emoji6]
Widzę , że twój K to jak mój P, baardzo się w to wszystko angażuje i przeżywa co ?
Mój mi dziś to ty na silke nie jedziesz w pon a ja mu czemu nie mogę? A ten bo ty w ciąży będziesz no co za wariat !
A potem przegadaj takiemu [emoji23]

Anula hardcore jesteś a co [emoji41]
Dzisiaj w cieniu i schlodzisz ciałko [emoji6]

Haha dobry :D mój zobaczy że mam dni płodne to dla niego jakbym była dzień przed porodem :D zaraz mi wynajduje humorki, zachcianki i ciągle 'a witaminy bralas? Nie pij tego, ja tylko mogę, no zostaw to, ja to zaniosę, zrób test, czujesz dzidzie? Już jest tam gdzie trzeba czy Cie jeszcze nie dotykać?' (myśli że od chodzenia wstrząsów itp to się ciąża nie zagniezdzi, albo "odczepi" i najchętniej to na jakąś poduszkę powietrzna by mnie położył :D) oszalec można czasem...

Do góry