reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula ja tez na szmacie 24h [emoji48]

Nuria nooo ja aktualnie taki mam śluz [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t1d [emoji272]

reklama
Hej dziewczynki wrocilismy w poniedzialek i na nic nie ma czasu[emoji4]praca,praca
Jeszcze w piatek wesele takze czas zapelniony
Tyle naskrobalyscie ,ze nie nadrobie,sa jakies dwie kreseczki[emoji16]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia czekamy na Twoje[emoji7] Siwa pokazala 2 kreski[emoji7]
Bum wez nie gadaj bo sie nakręce zaraz[emoji23]
Lusia mam przedokresowe przeczucie ze nie[emoji58] z reszta jak zwykle
Anula w Wy chyba z mezem do iui podchodzicie tak?[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi moj stary tez z plecakiem chodzi do pracy i tez tylko adiki i trampki. Na komunie idzie w conversach [emoji106] cała niedziele po sklepach chodził i żadne buty mu nie pasowały. Nawet w tkmaxie gdzie firmówki to tylko na trampki patrzył. No po prostu brak słow [emoji23] a z drugiej strony ja sie przynajmniej stroić zbytnio nie bede [emoji12]

anula ja tez na szmacie 24h [emoji48]

Nuria nooo ja aktualnie taki mam śluz [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ty lez i pachnij [emoji8]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

@siwa ogromne gratulacje[emoji5][emoji5][emoji5]

@Nuria hehe fajnie by bylo ale dopiero 17dc wiec jeszcze poczekamy[emoji4]a Ty kiedy masz teemin @?aaaa raczej kreseczek[emoji16]

Hej Skarby jestem, jestem. W pracy cały dzień. o_O zmęczona jakaś jestem, brzydka pogoda. jakiś okres mam lekki, fajnie :) Jutro wolne, ogarnianie chałupy, pełno prasowania ehh.

Ty lez i pachnij [emoji8]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Tego to się chyba w trumnie doczekam [emoji23]

Funia a jak wycieczka?[emoji7]
Za 5-6 dni mam termin @[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria- ale uzbierałaś kart hehe , mój mały rośnie i rośnie , przyplątał nam się katarek i odejść nie chce

Bum- twój teraz będzie chodził bardziej nerwowy przez tą robotę że może ją stracić

Mój na buty tez sporo wydaje ale tylko na buty reszta może być za grosze :-) No i chodzi w nich lata .

Luska- a może się @ nie pojawi ;), mąż skarb ale mój ma podobnie

Anula- ja latam na szmacie i ciagle mam brudno :-/

Wonderful- ja lubię prasować mogę Ci wyprasować

Robiłam Adasiowi usg bioderek i wszystko oki, jest to teraz obowiązkowe ale nie refundowane :-/

Do góry