reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka mam126 kart dla Twoich dzieci[emoji5] ale poczekam jeszcze pare dni bo siostra ma mi tez jakies przywieźć i wprzyszlym tygodniu Ci wysle[emoji5]
1494411842-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka mam126 kart dla Twoich dzieci[emoji5] ale poczekam jeszcze pare dni bo siostra ma mi tez jakies przywieźć i wprzyszlym tygodniu Ci wysle[emoji5]
1494411842-aaaaaa.jpeg

O ja cię nie mogę [emoji33] brawo ty [emoji122]! Mała będzie zachwycona! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Boshee wyprowadze sie kuzwa z domu , juz nie umie tego mojego buraka słuchać , jeszcze kuzwa doszedł do wniosku, ze został oszukany na buty 200zł - bo zamawiał z jakiejś strony - wysylka z chin a dopiero dziś wpisał nazwę na google i opinie same negatywne , ze oszuści , jeszcze trochę i mnie w psychiatryku zamkną.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t1d [emoji272]

Nessi skąd ty żeś jagody dotrwała [emoji33] chyba , ze z borowek tych amerykańskich robilas?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]
Jagody miałam z tamtego roku :p
Zawsze sobie mrożę jagody i truskawki i rabarbar :p

Boshee wyprowadze sie kuzwa z domu , juz nie umie tego mojego buraka słuchać , jeszcze kuzwa doszedł do wniosku, ze został oszukany na buty 200zł - bo zamawiał z jakiejś strony - wysylka z chin a dopiero dziś wpisał nazwę na google i opinie same negatywne , ze oszuści , jeszcze trochę i mnie w psychiatryku zamkną.

Mikołaj 2.10.2017 - 19t1d [emoji272]
Bum faceta nie zrozumiesz[emoji46][emoji37]
Moj kupil sobie jakis niecaly miesiac temu buty, oczywiscie oryginalne, bo panicz w innych nie bedzie chodzil. Wydal prawie 300 zl. Teraz gdera ze musi kupic nowe bo w tych za gorąca, gdzie debilowi w sklepie mowilam przez 20 minut ze te buty sa za masywne na lato, zeby wybral jakies lżejsze, no to usłyszałam ze sie nie znam[emoji58]
Pozwolilam mu wydac tyle kasy na buty, bo wiem ze On w nich pochodzi dobry rok, z reguly tyle trzeba czekac az zaczna sie odklejac[emoji23] no i zamiast zaoszczedzic 200 stowki to znowu kupi buty[emoji37] niby bedzie mial 2 pary, akurat te masywniejsze bedzie mial na zime ale i tak jestem zla[emoji37] bo mnie nie posluchal[emoji37]
Ja w zyciu bym 300 zl nie wydala na buty, za ta kase wole kupic sobie 3 pary a nie jedna[emoji23] moze jestem dziwna[emoji23]

reklama
Bum faceta nie zrozumiesz[emoji46][emoji37]
Moj kupil sobie jakis niecaly miesiac temu buty, oczywiscie oryginalne, bo panicz w innych nie bedzie chodzil. Wydal prawie 300 zl. Teraz gdera ze musi kupic nowe bo w tych za gorąca, gdzie debilowi w sklepie mowilam przez 20 minut ze te buty sa za masywne na lato, zeby wybral jakies lżejsze, no to usłyszałam ze sie nie znam[emoji58]
Pozwolilam mu wydac tyle kasy na buty, bo wiem ze On w nich pochodzi dobry rok, z reguly tyle trzeba czekac az zaczna sie odklejac[emoji23] no i zamiast zaoszczedzic 200 stowki to znowu kupi buty[emoji37] niby bedzie mial 2 pary, akurat te masywniejsze bedzie mial na zime ale i tak jestem zla[emoji37] bo mnie nie posluchal[emoji37]
Ja w zyciu bym 300 zl nie wydala na buty, za ta kase wole kupic sobie 3 pary a nie jedna[emoji23] moze jestem dziwna[emoji23]

Jakbym mojego słyszała .on też tylko markowe wszystko. A buty to też ma szajbę. Mówię mu chłopie masz 38 lat prawie weź się ubierz jakoś elegancko a nie same adiki ...to skąd.
Do pracy chodzi z plecaczkiem :D

Do góry