reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte ja też uwielbiam wesela. Z moim to podbijamy parkiet [emoji7] ale w tym roku ma podwójna żałobę to nie wiem jak to będzie a mamy dwa wesela.

Wyszła mi wysypka, jakaś alergia... ale na co. Cała szyja, rzuca, dekolt, część pleców :/

Mój koszmarny kolega z pracy odchodzi !!!! Ale tak czy siak juz jesteśmy zdecydowani na bejbika [emoji7] także nie zmieniam pracy i cala naprzód [emoji85][emoji86][emoji87]

Rene jak u Ciebie ??

Dziś mija 30 rocznica od katastrofy w lesie Kabackim jestem tak zszokowana ta świadomością ze ludzie sami wiedzieli że zginą ze nie mogę się pozbierać [emoji46]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kryzys zazegnany. Musiałam po zakupy jechać więc zawiozlam ich na basen A sama na zakupy [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene super
kolezanka pochwalila sie testem kumpela zataila przedemna ciaze juz nie mam sily wchodzic na fb chyba usune konto mam dosc

Nie smutaj [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smuce sie nawet lezki nie uronilam czekam na @ grzecznie co ma byc to bedzie ja juz nie chce tracic zycia na lzy mam super meza wiec to jest wazne a nie starania ktore wprowadzaly mnie w depresje

Dorcia ponoc w lidlu teraz można jakies smerfy zbierać[emoji23] mow o co chodzi[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No już gadam robisz zakupy za 50 zł bez alkoholu,fajek i dostajesz jednego stikeza smerfa :) jak do tego dokupisz owoc lub warzywo to jest drugi smerf.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry