Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz wydać 50zl i jeżeli w tych zakupach będą warzywa lub owoce to dostaniesz dwa smerfy. Mam dosyć tych promocji toć to zbankrutowac można. Po za tym coś mi się żuciło że strasznie krótko ta akcja trwa chyba że się mylę?Dorcia ponoc w lidlu teraz można jakies smerfy zbierać[emoji23] mow o co chodzi[emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Daj spokój wiesz jak ja wstaje? Tragedia, nogi puchną a plecy wytrzymują 15min. Nawet obracanie się z boku na bok jest już wyczynem. Mała to po wierzchu biega tylko czuje jak mi coś drobnego wystaje raz tu raz tam. Może w czwartek powie mi jaka jest duża.Majka ale masz bebzon [emoji7]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]