reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte nie zalamuj sie[emoji8] wyjazdy i urlopy sprzyjaja poczęciu[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bez owulacji raczej nie zajde, szczerze to pokłądane nadzieje w zastrzykach pomału się wygaszają z każdym jednym zastrzykiem i kolejnym usg...czuje się beznadziejna, mój organizm nie chce współpracować. Dziś odebrałam wynik tsh ale robiłam w innym labo i nie wiem czy się pokrywa... do rzeczy w tym labo tsh mam 1,1, t4 ok17, nie wiem czy jest tożsame. Na nastepnej kontroli poproszę o skierowanie na labo w którym robiłam cały czas

Bez owulacji raczej nie zajde, szczerze to pokłądane nadzieje w zastrzykach pomału się wygaszają z każdym jednym zastrzykiem i kolejnym usg...czuje się beznadziejna, mój organizm nie chce współpracować. Dziś odebrałam wynik tsh ale robiłam w innym labo i nie wiem czy się pokrywa... do rzeczy w tym labo tsh mam 1,1, t4 ok17, nie wiem czy jest tożsame. Na nastepnej kontroli poproszę o skierowanie na labo w którym robiłam cały czas
Każde usg prywatnie ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Arte kochana ja podobno owu mam, bo ile razy byłam na usg to pecherzyki piękne, a pózniej znikały (pękały) a ciazy jak nie było tak nie ma [emoji6]
Wszyscy pierdola, ze trzeba drugie szybko, bo czas ucieka. Ehh szkoda gadać. Na głupotę nie ma lekarstwa.
Ciekawe skąd sie wzięło najgłupsze powiedzenie "szybko to sie dzieci robi" [emoji19] niektórym sie wydaje, ze wystarczy włożyć i to nawet nie do końca i bach ciaza... piękna naiwność [emoji55]

Arte kochana ja podobno owu mam, bo ile razy byłam na usg to pecherzyki piękne, a pózniej znikały (pękały) a ciazy jak nie było tak nie ma [emoji6]
Wszyscy pierdola, ze trzeba drugie szybko, bo czas ucieka. Ehh szkoda gadać. Na głupotę nie ma lekarstwa.
Ciekawe skąd sie wzięło najgłupsze powiedzenie "szybko to sie dzieci robi" [emoji19] niektórym sie wydaje, ze wystarczy włożyć i to nawet nie do końca i bach ciaza... piękna naiwność [emoji55]

Każde usg prywatnie ?

Ja mieszkam w Holandii. Tu każda wizytę i leki pokrywa ubezpieczenie które place co miesiąc. Nie jest to mała kwota. Ale nie płacę za usg a mam je po 5-6 w cyklu a nawet więcej. Zaczynając od 10dc.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Arte ciesz sie ze masz dobrego lekarza, wizyty w miare szybko, darmowe usg.
Kochana nie od razu Rzym zbudowano. Pamietasz jak mowilas ze tak bys chciala w koncu miec owulacje? Teraz masz. Wiec zapewne kwestia czasu i upragniona ciaza sie pojawi. Sama musisz w to wierzyc, bo kto ma w to uwierzyć jak nie Ty???[emoji8]
U nas niestety wszystko praktycznie prywatnie trzeba robic jeśli chodzi o badania, nie wspominajac ze to cud jeśli sie znajdzie dobrego lekarza na nfz[emoji58]
Agnesis niestety, ale jednym wystarczy jeden stosunek i bach jest ciaza.
Taka to "sprawiedliwość".

Zazdroszcze Wam, bo wieksza część z Was ma juz przynajmniej jedno dziecko.
No ale nie ma co sie rozczulac nad soba. Trzeba spiąć poslady i troche powalczyc o marzenia.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mieszkam w Holandii. Tu każda wizytę i leki pokrywa ubezpieczenie które place co miesiąc. Nie jest to mała kwota. Ale nie płacę za usg a mam je po 5-6 w cyklu a nawet więcej. Zaczynając od 10dc.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
No to kwestia tygodni a będziesz mamusia :)

Do góry