reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzis zamowilam tabliczki na sesje slubna[emoji7]
I pudelko na obraczki ktore zamierzam sama ozdobić[emoji7]
Już sie nie mogę doczekać[emoji7]
1493756660-aaaaaa.jpeg

1493756668-aaaaaa.jpeg

1493756712-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My bardzo długo liczyliśmy na wpadkę.

Zapomniałam zabrać duphastonu :/ a jesteśmy u teściów. Niby ostatnia tabletka ale staram się przestrzegać zaleceń. Idzie @ jak znut, taki mam brzuch ze aż wstyd... taki duży, okrągły :/ wieczne wzdęcia przedokresowe [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Arte ciesz sie ze masz dobrego lekarza, wizyty w miare szybko, darmowe usg.
Kochana nie od razu Rzym zbudowano. Pamietasz jak mowilas ze tak bys chciala w koncu miec owulacje? Teraz masz. Wiec zapewne kwestia czasu i upragniona ciaza sie pojawi. Sama musisz w to wierzyc, bo kto ma w to uwierzyć jak nie Ty???[emoji8]
U nas niestety wszystko praktycznie prywatnie trzeba robic jeśli chodzi o badania, nie wspominajac ze to cud jeśli sie znajdzie dobrego lekarza na nfz[emoji58]
Agnesis niestety, ale jednym wystarczy jeden stosunek i bach jest ciaza.
Taka to "sprawiedliwość".

Zazdroszcze Wam, bo wieksza część z Was ma juz przynajmniej jedno dziecko.
No ale nie ma co sie rozczulac nad soba. Trzeba spiąć poslady i troche powalczyc o marzenia.

Nie mam owulacji. Jest 21 dzień cyklu a nawet nie ma 1 większego. 13mm to za mało na cokolwiek. Musi mieć ponad 20. Już jest prawie 1,5roku starań jak nie dłużej...jakbym mogła to każda sumę przeznaczyłabym na to żeby w końcu być w ciąży. Jakbym musiała to bym nawet kredyt wzięła. Nie jestem coraz młodsza. Lata lecą również mojemu mężowi który jest 4 lata straszy ode mnie. Na prawdę chciałabym żeby czas był na moją korzyść ale niestety tak nie jest i nie będzie.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

No to kwestia tygodni a będziesz mamusia :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nie przy takich warunkach u mnie. Minęło już tyle miesięcy walcząc o owulacje. Nie wiem czy. W ogóle wchodzi w grę u mnie in vitro... Chyba że zaadoptuje zarodek albo komórkę jajową bo moje jajniki nie chcą jej produkować.
Bycie mama to odległe marzenie. Jak kot w kosmos...

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Snilo mi sie ze bylam na porodowce, ze urodzilam slicznego chłopczyka. Polozyli mi go przy piersi, ten sen byl tak realistyczny ze czulam zapach malego dziecka, czulam jego malutka raczke w mojej dloni[emoji7]

reklama
Dobry

Tynka, bidulko lezysz i sie meczysz ?? Najwazniejsze,ze ruszylo [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Nessi,wozek ŚlicZny i nic a nic niezniszczony !!!
Nati maluszek sliczny [emoji7][emoji7]

U mnie ok, wczoraj od 8 rana do 8 wieczorem na nogach non stop :/ bylismy w zoo, niby bylo slonce ale jak wiatr zawiał to tragedia. Ale najważniejsze,ze mala sie cieszyla.

Dzis lecimy z bratem na basen,mam nadzieje ze sie troche zrelaksuje chociaz przy malej wątpię,bo ona nawet na niskiej wodzie sie topi ahahah [emoji1]
U mnie tak sobie,migreny nie odpuszczają, w poniedziałek byl jedyny dzien jak nie wymiotowalam,a od wtorku zyganko na nowo takze bez wiekszych zmian. W sobote odlatuje,z jednej.str nie chce bo mi tu dobrze ale z drugiej wracam.do pieska,nawet nie.tyle.co do meza ahahahaha

Luska, wierze,ze babcia dopomoze ci w spelnieniu twojego najskrytszego marzenia.
Nie wiem co komu miałam jeszcze napisac,ale trzymam stale za WAS kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry