reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
CRP 8.1 , było 10.9 trochę spadło ..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

Hej

Luska- bardzo mi przykro :-(kondolencje

Nessi- wózek fajny :-)

Tynka- a widzisz samo się ruszyło synuś chce się przytulić do mamy :-)

Arte- endo super i jaja rosną trzymam &&&

Dorcia- wróciłaś do pracy może to tez stres ma wpływ na cykl

U nas pogoda oki , byliśmy na wsi i wróciliśmy wszyscy z katarem Adaś tez , pierwszy miesiąc za nami :-) zaraz wrzucę fotkę już miesięcznego łobuza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1493724039-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nabieram wody... organizm czuje okres w powietrzu. Jutro zadzwonię czy mogę zarezerwować szpital na wtorek, bo inaczej juz nie wiem jak tam się dostać. Dziś miałam ze swoim piękny spacer. 8km i pies śpi od 3 godzin w ciągu taki zmęczony [emoji23] a ogólnie to podle wszystko żrę...

Luska nie mieszkałam nigdy ze swoją babcia ale jestem z nią zzyta. To co się stało to nie mogę i nie chce sobie wyobrazić, ale najgorszy jest czas do pogrzebu. Ja jestem z tych co mają jedną babcie (druga zmarła jak miałam kilka miesięcy wiec nic nie pamiętam ), mocno Cię ściskam. Mam nadzieje ze Twój mężczyzna Cię wspiera ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wspiera jest kochany dzis juz jest ok boje sie czwartku

reklama
Tynka trzymam kciuki
Ness wozek sliczny
Nuria u nas rano bylo slonce ale wialo teraz jest pochmurane ale nie pada ani nie wieje wiec jest ok
Bumm narobicie jak pogoda sie poprawi
Dorcia u mnie tez tak plamilam lutka pomogla do tego clo i pregnyl i euthyrox teraz mam idealne cykle

Do góry