anula88
MAMY SIEBIE :0)
A przed iui ? Bo miałaś iść czy pomyliłamNie od rodzinnego mialam anemie to kontrolne badania
?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przed iui ? Bo miałaś iść czy pomyliłamNie od rodzinnego mialam anemie to kontrolne badania
W klinice robisz ? Nie wymagają żadnych badań?Do iui podchodzimy w przed ostatnim tygodniu maja
Kamień serca bo już myślałam że jakas Kłoda będzie jak zwykle [emoji58]
@ JEST? GŁOWA BOLI?
Przedwczoraj była owu, wczoraj jeszcze podziałane + luteina na noc. I pije inofem.Hejka:-)
Miałam od 4 rano UWAGA....aż 4 skurcze ha ha ha ha. Bolało jak cholera, a potem zasnęłam i obudziłam się o 7.45 i pognałam do lab:-) w drodze powrotnej spotkałam się z koleżanką i powiedziała, że nic mi brzuch nie opadł i latam jak fryga więc jeszcze mi na spokojnie daje 2 tygodnie w ciąży...już nie wiem czy śmiać się czy płakać:-)
W rossie dorwałam bazę pod makijaż tą różową z perełkami. Nigdy nie używałam więc zobaczymy:-)
Anula oj trochę cie te badania kosztowały:-/ ja też włosy zawsze myje wieczorem. W ciąży mi się takie grube zrobiły że szok i może mi 10 na dzień wypadnie tylko..
Agnesis moje włosy są identyczne:-) takie same mam fale ale nie cierpię tego. Wolę mieć proste.
Stokrotenka ja też nie mam pomysłu jakby te kubki myć...ale widocznie ktoś tego używa:-/ ja bym nie mogła chyba.
Wonder jak tam u ciebie?
Nati u mnie też piękna pogoda. Korzystaj ze słoneczka, niech Adaś się dotlenia bo znowu ma padać od jutra.
Arte współczuję migreny:-/ mam nadzieję, że ci przejdzie szybko bo w pracy się umęczysz bardzo. Oby w czwartek już był piękny pęcherzyk z dorodnym jajkiem w środku :-)
A ja po chwili dla siebie i teraz czeka mnie noc wrażeń i pobudka ci 2.5 h
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tynkus a to cie synu bierze na wstrzymanie [emoji6]
Rene noo pazur extra klasa [emoji39]wyśpisz się jak dzieci dorosną [emoji41]