reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca dokładnie ciągle coś a ja już siły nie mam a jakoś posprzatac przy tym t7rzeba , obiad zrobić buuu ...
Jeszcze ładna pogoda się robi a my mamy zakaz wychodzenia przez 5 dni z domu [emoji32]
Nooo 4 razy po 2 razy , 8 razy raz po raz o pól nocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz [emoji8][emoji123]

Nessi i jak tam taraas ogarnięty?

Lux ja tez wcinalam tylko lody , pączki i coca cola aaaa poczkow to z 5 dziennie potrafiłam jesc [emoji4]

karola chipsy a to słono na chłopaka a teraz jakies zachcianki są ? [emoji6]

Mała śpi chwila odpiczynku [emoji3]

Kruczyca dokładnie ciągle coś a ja już siły nie mam a jakoś posprzatac przy tym t7rzeba , obiad zrobić buuu ...
Jeszcze ładna pogoda się robi a my mamy zakaz wychodzenia przez 5 dni z domu [emoji32]
Nooo 4 razy po 2 razy , 8 razy raz po raz o pól nocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz [emoji8][emoji123]

Nessi i jak tam taraas ogarnięty?

Lux ja tez wcinalam tylko lody , pączki i coca cola aaaa poczkow to z 5 dziennie potrafiłam jesc [emoji4]

karola chipsy a to słono na chłopaka a teraz jakies zachcianki są ? [emoji6]

Mała śpi chwila odpiczynku [emoji3]
Na szczęście całe lato przed Wami i oby dały Wam spokoj zebole, chorubska. Tylko Tobie mogą dokuczac... Ciazowe objawy ;)

Kruczyca oby , oby hihi [emoji4]
Taaa ciążowe objawy to chyba każda by chciała [emoji6]
Wiesz ktoś tu nam musi ładnie zacząć styczeń 2017 , wiec czekamy na ciebie [emoji4]

Poddaje sie ten katar mnie wykonczy alergia za tydzien onkologia jak nic polozy mnie w szpitalu jestem wrakiem czlowieka jak nie zab to okres szpital jelitowka gardlo katar kolejne dni wyjete z zycia nawet nie mam glowy do forum wiec moze lepiej bedzie jak znikne musze bo zwariuje. Trzymam za was kciuki buzka pa.

Poddaje sie ten katar mnie wykonczy alergia za tydzien onkologia jak nic polozy mnie w szpitalu jestem wrakiem czlowieka jak nie zab to okres szpital jelitowka gardlo katar kolejne dni wyjete z zycia nawet nie mam glowy do forum wiec moze lepiej bedzie jak znikne musze bo zwariuje. Trzymam za was kciuki buzka pa.
Lusia trzymaj się kochana

reklama
Do góry