Kruczyca
Fanka BB :)
O nie nie... jest przerwa na sikuKoniecznie ...bo jej tylko sex w głowie - taka prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie nie... jest przerwa na sikuKoniecznie ...bo jej tylko sex w głowie - taka prawda
O nie nie... jest przerwa na siku
Oj bo się wyda i bedzie.. Widzę ze ktoś tu z doswiadczenia swojego mówiE tam ... chcesz mi wmówić, że patrzysz czy dobrze celujesz a o seksie nie myślisz?!
Na szczęście całe lato przed Wami i oby dały Wam spokoj zebole, chorubska. Tylko Tobie mogą dokuczac... Ciazowe objawyKruczyca dokładnie ciągle coś a ja już siły nie mam a jakoś posprzatac przy tym t7rzeba , obiad zrobić buuu ...
Jeszcze ładna pogoda się robi a my mamy zakaz wychodzenia przez 5 dni z domu [emoji32]
Nooo 4 razy po 2 razy , 8 razy raz po raz o pól nocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz [emoji8][emoji123]
Nessi i jak tam taraas ogarnięty?
Lux ja tez wcinalam tylko lody , pączki i coca cola aaaa poczkow to z 5 dziennie potrafiłam jesc [emoji4]
karola chipsy a to słono na chłopaka a teraz jakies zachcianki są ? [emoji6]
Mała śpi chwila odpiczynku [emoji3]
No obym zaczęłaKruczyca oby , oby hihi [emoji4]
Taaa ciążowe objawy to chyba każda by chciała [emoji6]
Wiesz ktoś tu nam musi ładnie zacząć styczeń 2017 , wiec czekamy na ciebie [emoji4]
Lusia trzymaj się kochanaPoddaje sie ten katar mnie wykonczy alergia za tydzien onkologia jak nic polozy mnie w szpitalu jestem wrakiem czlowieka jak nie zab to okres szpital jelitowka gardlo katar kolejne dni wyjete z zycia nawet nie mam glowy do forum wiec moze lepiej bedzie jak znikne musze bo zwariuje. Trzymam za was kciuki buzka pa.