reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Co tam spiochy , wstawać ! [emoji4]
- anula [emoji779]
- agnesis
- Nessi [emoji779]
- Carmen
- Siwa [emoji779]
- Dorcia
- Arte
- Nuria
- Tynka
- Karola[emoji779]
- Nati
- Rene
- Mania
- lusia
- Dzol
- tęczowa[emoji779]
- majka
- bananka
- MUM [emoji779]
- Stokrotenka

Meldować się tu raz , dwa [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]
Bum jestem jestem ! Cześć dziewczyny!
Ja dziś pospalam do 10. Później koleżanka przyjechała i teraz wzięłam się za sprzątanie c.d. a raczej już tylko prasowanie koszul i koszulek mojego D. Lepiej się czuje, już nie jest tak intensywnie jak było.. tak myślę że to może połączenie ibupromu i dupka tak wyszło. A ja normalnie nie używam leków przeciwbólowych i się odbiło. .. test poczeka na lepszy czas. Kupię chyba olej z wiesiołka albo inne cudo które może mi pomoże [emoji56]
Hej zrobilam test jedna kreska czekam na @
Luska przytulasek [emoji9]

Jestem głodna... co by tu zjeść. Mam wolna niedziele bp mój pojechał do rodziców. Taka labaaaa [emoji23]

Zaraz zjem chłodnik jagodowy [emoji44][emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witajcie dziewczęta

Ja Was troche podczytuje, ale nie mam weny by pisać [emoji52]

Weekend miałam ze szkołą więc czasu mało na wszystko

Odstawiłam dupka i czekam na @ nie wiem nawet kiedy jej się spodziewać, bo że przyjdzie to jestem pewna [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Bum, nie piszę bo jestem na małym zakręcie życiowym. Wchodzę na forum, próbuję coś przeczytać ...ale nie mogę się skupić. Trzymam kciuki za każdą z osobna.

Hej

Bum - jestem ..... , jeszcze Cię mdłości męczą biedulko :-(

Luska- wredny test

Majka - No będzie Ci coraz trudniej ale dasz radę :-), mnie niedługo czeka tez wstawanie o 6 jak mąż zacznie budowę

Ja tak czekam cierpliwie na kolejne dwie kreski u nas na forum , bociany przyleciały trzeba być dobrej myśli .

My dziś poszliśmy na pierwszy spacerek , a niedziela palmowa wiec co chwile ktoś się stawał i gratulował :-)

1491749884-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Luska- wredny test

Majka - No będzie Ci coraz trudniej ale dasz radę :-), mnie niedługo czeka tez wstawanie o 6 jak mąż zacznie budowę

Ja tak czekam cierpliwie na kolejne dwie kreski u nas na forum , bociany przyleciały trzeba być dobrej myśli .

My dziś poszliśmy na pierwszy spacerek , a niedziela palmowa wiec co chwile ktoś się stawał i gratulował :-)

1491749884-aaaaaa.jpeg

No właśnie nie mogę sobie wyobrazić jak może być jeszcze ciężej [emoji23] tylko zdjęcie Twojego dzidziolka podtrzymuje mnie na duchu [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum, nie piszę bo jestem na małym zakręcie życiowym. Wchodzę na forum, próbuję coś przeczytać ...ale nie mogę się skupić. Trzymam kciuki za każdą z osobna.

Chyba jakis ostry ten zakręt, jak sie nie możesz skupić na niczym. Co by to nie było to trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli [emoji8]

reklama
Hej

Luska- wredny test

1491749884-aaaaaa.jpeg

Śliczny dzidziuś [emoji7][emoji9] całuski przesyłam

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry