reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Zaraz śniadanie. A dzisiaj na obiad grill - pogoda piękna. Wczoraj mieliśmy na kolacje grilla a dziś na obiad :-) a o 17 jadę zobaczyć synka koleżanki co urodziła 2 tyg temu

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Bum współczuję z tym wymiotowaniem. Ja wymiotowałam krótko i niewiele razy a zmęczona tym byłam strasznie :/ a co dopiero Ty...oby szybko to minęło
aaa no czytam z krzaków, ale nie za bardzo mam co pisać ;) dni mijają, a ja raz łapię doły raz się cieszę. Pomimo wielu osób obok czuję się samotna. Mąż gdyby był obok byłby zobligowany do interesowania się wyprawką, a tak na odległość to w sumie ma to gdzieś :/ co wcale mi nie pomaga...( tak ma wolną rękę i powinnam się cieszyć, ale jakoś średnio mi to idzie)

Moj stroik na święta!

1491727041-aaaaaa.jpeg

1491727052-aaaaaa.jpeg

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Ja codziennie o 6.00 wstaję chce czy nie chce oczy otwieram i głodna jestem.
Właśnie jesteśmy na giełdzie. Pochodziłam 30min i musiałam iść do auta usiąść. Już mi za ciężko, co za tragedia [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No proszę już dwie nie śpią a cicho siedzą [emoji23]
No dzisiaj o 9 wstałam bo głodna byłam, ale najlepsze jest , to że lodowki nie moge otworzyć bo od razu kibelek , musi P dzisiaj ją opróżnić całą bo twierdze , że coś tam wali [emoji38]

Tęczowa no widzę , ze czytasz a w krzaczorach siedzisz [emoji41] jak samopoczucie ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]
Ja tez podczytuje, ale nie pisze bo.sie.czuje jak po silnym przechlaniu.
Ledwo oczy otworze, wezme oddech i juz lece zwymiotowac..nawet powietrze mi przeszkadza [emoji19]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Ja codziennie o 6.00 wstaję chce czy nie chce oczy otwieram i głodna jestem.
Właśnie jesteśmy na giełdzie. Pochodziłam 30min i musiałam iść do auta usiąść. Już mi za ciężko, co za tragedia [emoji20]

Eeh , najgorsze jak chcesz pochodZić a nie mozesz
Ja jestem na poczatku, a tez za wiele nie moge chodzic bo mnie zaraz tak krzyz piluje i bola korzonki,ze mi chce sie ryczec [emoji22]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Eeh , najgorsze jak chcesz pochodZić a nie mozesz
Ja jestem na poczatku, a tez za wiele nie moge chodzic bo mnie zaraz tak krzyz piluje i bola korzonki,ze mi chce sie ryczec [emoji22]

2nn3dqk3wi25eoiy.png
No początek też jest niczego sobie.... I kto to powiedział że ciąż to nie choroba. Choruje się krócej i lżej jak dla mnie.

Bum jestem jestem... brzucho czad [emoji41] nie melduje się bo mam kiepski czas .... normalnie chyba załamanie nerwowe albo co [emoji58]

Tynkus no no niezły arbuzik Ci urósł [emoji6] jeszcze tylko troszeczkę [emoji39]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
No początek też jest niczego sobie.... I kto to powiedział że ciąż to nie choroba. Choruje się krócej i lżej jak dla mnie.

W sumie troche jak choroba
Albo zatrucie albo polamane gnaty

A mowia ,ze w ciazy cera jest piękna,wlosy lsniace, zero krostek i sie promieniuje..ma sie ten blask

Taaaaa jasne, jak na razie tylko stale tlusty i smierdzacy leb, krosta goni kroste i twarz jak po przepiciu, oczy czerwone jak u wampira [emoji33][emoji1] a mialo byc tak pieknie [emoji51]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry