reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Zaraz śniadanie. A dzisiaj na obiad grill - pogoda piękna. Wczoraj mieliśmy na kolacje grilla a dziś na obiad :-) a o 17 jadę zobaczyć synka koleżanki co urodziła 2 tyg temu

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Bum współczuję z tym wymiotowaniem. Ja wymiotowałam krótko i niewiele razy a zmęczona tym byłam strasznie :/ a co dopiero Ty...oby szybko to minęło
aaa no czytam z krzaków, ale nie za bardzo mam co pisać ;) dni mijają, a ja raz łapię doły raz się cieszę. Pomimo wielu osób obok czuję się samotna. Mąż gdyby był obok byłby zobligowany do interesowania się wyprawką, a tak na odległość to w sumie ma to gdzieś :/ co wcale mi nie pomaga...( tak ma wolną rękę i powinnam się cieszyć, ale jakoś średnio mi to idzie)

Moj stroik na święta!

1491727041-aaaaaa.jpeg

1491727052-aaaaaa.jpeg

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Ja codziennie o 6.00 wstaję chce czy nie chce oczy otwieram i głodna jestem.
Właśnie jesteśmy na giełdzie. Pochodziłam 30min i musiałam iść do auta usiąść. Już mi za ciężko, co za tragedia [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No proszę już dwie nie śpią a cicho siedzą [emoji23]
No dzisiaj o 9 wstałam bo głodna byłam, ale najlepsze jest , to że lodowki nie moge otworzyć bo od razu kibelek , musi P dzisiaj ją opróżnić całą bo twierdze , że coś tam wali [emoji38]

Tęczowa no widzę , ze czytasz a w krzaczorach siedzisz [emoji41] jak samopoczucie ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]
Ja tez podczytuje, ale nie pisze bo.sie.czuje jak po silnym przechlaniu.
Ledwo oczy otworze, wezme oddech i juz lece zwymiotowac..nawet powietrze mi przeszkadza [emoji19]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Ja codziennie o 6.00 wstaję chce czy nie chce oczy otwieram i głodna jestem.
Właśnie jesteśmy na giełdzie. Pochodziłam 30min i musiałam iść do auta usiąść. Już mi za ciężko, co za tragedia [emoji20]

Eeh , najgorsze jak chcesz pochodZić a nie mozesz
Ja jestem na poczatku, a tez za wiele nie moge chodzic bo mnie zaraz tak krzyz piluje i bola korzonki,ze mi chce sie ryczec [emoji22]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Eeh , najgorsze jak chcesz pochodZić a nie mozesz
Ja jestem na poczatku, a tez za wiele nie moge chodzic bo mnie zaraz tak krzyz piluje i bola korzonki,ze mi chce sie ryczec [emoji22]

2nn3dqk3wi25eoiy.png
No początek też jest niczego sobie.... I kto to powiedział że ciąż to nie choroba. Choruje się krócej i lżej jak dla mnie.

Bum jestem jestem... brzucho czad [emoji41] nie melduje się bo mam kiepski czas .... normalnie chyba załamanie nerwowe albo co [emoji58]

Tynkus no no niezły arbuzik Ci urósł [emoji6] jeszcze tylko troszeczkę [emoji39]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
No początek też jest niczego sobie.... I kto to powiedział że ciąż to nie choroba. Choruje się krócej i lżej jak dla mnie.

W sumie troche jak choroba
Albo zatrucie albo polamane gnaty

A mowia ,ze w ciazy cera jest piękna,wlosy lsniace, zero krostek i sie promieniuje..ma sie ten blask

Taaaaa jasne, jak na razie tylko stale tlusty i smierdzacy leb, krosta goni kroste i twarz jak po przepiciu, oczy czerwone jak u wampira [emoji33][emoji1] a mialo byc tak pieknie [emoji51]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Do góry