reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mnie też coś kłuło aż w pracy poczułam i cycki bolały cały tydzień przed terminem @
Bumek znowu nas będziesz trzymać cały dzień w niepewności [emoji3]
Nessi kuźwa zapraszamy na prostą z tego zakrętu! ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej , zaraz idę sobie zrobić słaba kawę , pije jedną dziennie , a potem inka :-)

Ja z objawów przed ciążowych miałam , problemy żołądkowe tak od owulacji .

Bum- No Nadia to przychodzi co chwile wziąć go na ręce itd , Twoja jest młodsza ale zobaczysz jak będzie stać na łóżeczkiem i gadać do dzidziusia :-) i sto pytań , ....a dlaczego on nie mówi ? , a kiedy będzie chodził ? Itd :-D

Miłego ciepłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najlepsza reakcja mojego młodszego brata na moją córkę :
"Ona nie ma zębów [emoji33]" [emoji23]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Hahahaha

Ja nie lubię odpowiadać na pytania dzieci. Niby są banalne ale trzeba ładnie odpowiedzieć. U mnie w rodzinie jeszcze się rodzą takie dzieci których nie zadowala odpowiedz i wierca dziurę w brzuchu...

Ja dziś jadę z tragicznym nastawieniem do pracy. Po przygodach we wcześniejszej pracy niestety nie lubię się przyznawać do błędu, a dziś będę musiała, bo po prostu zapomniałam. Niby szef jest wyrozumiały, ale ja mam przed oczami ciągle wcześniejsza robotę...

Mój u swoich rodziców. A w mieszkaniu taki piękny porządek, oczywiście on nie jest odpowiedzialny za bałagan u nas ale często nie odkłada na miejsce a jak on nie odkłada to i ja [emoji48] nawet miałam czas z psem się pobawić [emoji3] oby ten dzień szybko minął [emoji17]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hahahaha

Ja nie lubię odpowiadać na pytania dzieci. Niby są banalne ale trzeba ładnie odpowiedzieć. U mnie w rodzinie jeszcze się rodzą takie dzieci których nie zadowala odpowiedz i wierca dziurę w brzuchu...

Ja dziś jadę z tragicznym nastawieniem do pracy. Po przygodach we wcześniejszej pracy niestety nie lubię się przyznawać do błędu, a dziś będę musiała, bo po prostu zapomniałam. Niby szef jest wyrozumiały, ale ja mam przed oczami ciągle wcześniejsza robotę...

Mój u swoich rodziców. A w mieszkaniu taki piękny porządek, oczywiście on nie jest odpowiedzialny za bałagan u nas ale często nie odkłada na miejsce a jak on nie odkłada to i ja [emoji48] nawet miałam czas z psem się pobawić [emoji3] oby ten dzień szybko minął [emoji17]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Uuuuu to współczuję no ale człowiek jest tylko człowiekiem, głowa do góry ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) Mi się dzisiaj kończy @ i też mnie cycki bolą, nie wiem o co biega. Dzisiaj wolne. Słonko swieci, ładnie jest. Rodzina od strony męża przyjechała już na Święta z małą 2 miesięczną córką, jakoś mi tak dziwnie było na Nią patrzeć z zazdrością, dziwne uczucie. Staram się o tym nie myśleć.
Bum trzymam kciuki za wizyte :)
Nuria nie wiem o co biega z tymi cyckami :)

reklama
Hejka

Trzymc kciuki trzymać hehe [emoji4][emoji4]

Majka sto lat, spełnienia marzeń ! [emoji8][emoji8][emoji8]
1491808837-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

Do góry