reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte no my dopiero za tydzień na grilla idziemy , oby pogoda była bo mam ochotę [emoji4]

tęczowa no jakoś mi sie tak zaczęło ... A ty w PL jesteś dalej? [emoji6]

Majka hehe jeszcze troszkę i bedzie lżej [emoji6]

Oooo nawet anula sie wybudzila ze snu zimowego hehe [emoji23]

Carmen taaa ja mam z 4 syfy na ryjoku a nigdy nie mialam...

Kuzwa dobrze , ze jutro mam wizytę [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

reklama
nie, Luska szkoda [emoji35]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Bum już pisałam parę razy, że jestem w Polsce do porodu. No wiadomo przeciągnie się to do sierpnia ( mam nadzieję, że tylko do wtedy) . Zrobimy szybkie chrzciny i wracamy we trójkę do Dublina

Tęczowa z moją pamięcią ostatnio kiepsko...
Niee no to fajnie hehe [emoji5] tez bym chciała juz sierpień może zleci szybciej [emoji14] młody buszuje w brzuszku mocno?

Lusia buuu....

Arte jak nie robilas testu to skąd możesz wiedzieć [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Tęczowa z moją pamięcią ostatnio kiepsko...
Niee no to fajnie hehe [emoji5] tez bym chciała juz sierpień może zleci szybciej [emoji14] młody buszuje w brzuszku mocno?

Lusia buuu....

Arte jak nie robilas testu to skąd możesz wiedzieć [emoji4]

Pierwszy raz nie mam wątpliwości :-) te dolegliwości brzucha też mi już nie doskwieraja. Dziś tylko coś kłuję mnie w cycach. Ale tak to wszystko idzie ku @

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
oj tak czasem jak walnie niepostrzeżenie to aż podskakuję :D. Ostatnio tak babkę wystraszyłam w sklepie, bo okazało się że Synuś chciał się przewrócić i buch, a ja cicho krzyknęłam pod nosem ;)

Do góry