reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum tez masz fajniutki brzuszek[emoji8]
Tynka a jak u Was z imieniem?[emoji4]

Od 2 dni bola mnie cyce tak ze az mam wrażenie ze chwilami mnie pieką[emoji46] dzis 2 razy stanik zmienialam bo kazdy mnie uwieral[emoji23]
Naprawde nie pamietam kiedy ostatni raz w okresie owulacji bolaly mnie cyce[emoji46] wrr

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
a prolaktyne badałaś ?

reklama
Powiem Wam ze jestem mile zaskoczona moim przyszłym małżonkiem.
Nie wiedzialam jak ściągnąć filmik z yt a potrzebny mi był do projektu i moj mi go ściągnął przez jakas stronke. I koleżanka później chciała abym jej powiedziała przez jaką stronę mój mi ściągnął ten filmik bo tez chciała sobie coś tam ściągnąć. Ale ze mój był w pracy wtedy to nie mogłam zapytać, i myślę że przecież w laptopie w histori przeglądarki to będzie. No i wtedy zobaczylam że mój czytał na temat badania nasienia, nawet sprawdzał gdzie u Nas w okolicy robią takie badanie.
Może to nic takiego ale jestem mega szczęśliwa że się tym zainteresował i tego nie olał. I co najważniejsze że myśli o tym[emoji8]

Nie wiedzialam jak ściągnąć filmik z yt a potrzebny mi był do projektu i moj mi go ściągnął przez jakas stronke. I koleżanka później chciała abym jej powiedziała przez jaką stronę mój mi ściągnął ten filmik bo tez chciała sobie coś tam ściągnąć. Ale ze mój był w pracy wtedy to nie mogłam zapytać, i myślę że przecież w laptopie w histori przeglądarki to będzie. No i wtedy zobaczylam że mój czytał na temat badania nasienia, nawet sprawdzał gdzie u Nas w okolicy robią takie badanie.
Może to nic takiego ale jestem mega szczęśliwa że się tym zainteresował i tego nie olał. I co najważniejsze że myśli o tym[emoji8]

Mój mąż nigdy nie miał oporów żeby oddać nasienie. Ja już tyle badań przeszłam że taka sprawa związana z nim to pikuś... Nie wiem mój mąż chyba jest inny. Bardziej to ja się bałam o ich wynik niż on, chyba że nie dawał po sobie poznać.
Tylko on to robił w
Zaciszu sypialni a nie w "pokoiku"

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Nuria na twoją prośbę:-) taki brzuch duży, a w środku mój malutki krasnoludek

Współczuję dziewczyny tego syndrom policystycznych jajników ech:-(
Wow

Ale cie WYSADZILO [emoji33][emoji7]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Musiał sie upewnic,czy.bedzie duzo sie wstydzil [emoji6][emoji6]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Co tam spiochy , wstawać ! [emoji4]
- anula [emoji779]
- agnesis
- Nessi [emoji779]
- Carmen
- Siwa [emoji779]
- Dorcia
- Arte
- Nuria
- Tynka
- Karola[emoji779]
- Nati
- Rene
- Mania
- lusia
- Dzol
- tęczowa[emoji779]
- majka
- bananka
- MUM [emoji779]
- Stokrotenka

Meldować się tu raz , dwa [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Ostatnia edycja:
Bum jaki z Ciebie ranny ptaszek[emoji8]
U mnie słońce w końcu[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
Moj niedlugo jedzie do pracy a ja zrobie sobie spa i pojde na rower[emoji3][emoji106][emoji605][emoji168][emoji140]

reklama
No proszę już dwie nie śpią a cicho siedzą [emoji23]
No dzisiaj o 9 wstałam bo głodna byłam, ale najlepsze jest , to że lodowki nie moge otworzyć bo od razu kibelek , musi P dzisiaj ją opróżnić całą bo twierdze , że coś tam wali [emoji38]

Tęczowa no widzę , ze czytasz a w krzaczorach siedzisz [emoji41] jak samopoczucie ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Do góry