reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum tez masz fajniutki brzuszek[emoji8]
Tynka a jak u Was z imieniem?[emoji4]

Od 2 dni bola mnie cyce tak ze az mam wrażenie ze chwilami mnie pieką[emoji46] dzis 2 razy stanik zmienialam bo kazdy mnie uwieral[emoji23]
Naprawde nie pamietam kiedy ostatni raz w okresie owulacji bolaly mnie cyce[emoji46] wrr

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
a prolaktyne badałaś ?

reklama
Powiem Wam ze jestem mile zaskoczona moim przyszłym małżonkiem.
Nie wiedzialam jak ściągnąć filmik z yt a potrzebny mi był do projektu i moj mi go ściągnął przez jakas stronke. I koleżanka później chciała abym jej powiedziała przez jaką stronę mój mi ściągnął ten filmik bo tez chciała sobie coś tam ściągnąć. Ale ze mój był w pracy wtedy to nie mogłam zapytać, i myślę że przecież w laptopie w histori przeglądarki to będzie. No i wtedy zobaczylam że mój czytał na temat badania nasienia, nawet sprawdzał gdzie u Nas w okolicy robią takie badanie.
Może to nic takiego ale jestem mega szczęśliwa że się tym zainteresował i tego nie olał. I co najważniejsze że myśli o tym[emoji8]

Nie wiedzialam jak ściągnąć filmik z yt a potrzebny mi był do projektu i moj mi go ściągnął przez jakas stronke. I koleżanka później chciała abym jej powiedziała przez jaką stronę mój mi ściągnął ten filmik bo tez chciała sobie coś tam ściągnąć. Ale ze mój był w pracy wtedy to nie mogłam zapytać, i myślę że przecież w laptopie w histori przeglądarki to będzie. No i wtedy zobaczylam że mój czytał na temat badania nasienia, nawet sprawdzał gdzie u Nas w okolicy robią takie badanie.
Może to nic takiego ale jestem mega szczęśliwa że się tym zainteresował i tego nie olał. I co najważniejsze że myśli o tym[emoji8]

Mój mąż nigdy nie miał oporów żeby oddać nasienie. Ja już tyle badań przeszłam że taka sprawa związana z nim to pikuś... Nie wiem mój mąż chyba jest inny. Bardziej to ja się bałam o ich wynik niż on, chyba że nie dawał po sobie poznać.
Tylko on to robił w
Zaciszu sypialni a nie w "pokoiku"

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Nuria na twoją prośbę:-) taki brzuch duży, a w środku mój malutki krasnoludek

Współczuję dziewczyny tego syndrom policystycznych jajników ech:-(
Wow

Ale cie WYSADZILO [emoji33][emoji7]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Musiał sie upewnic,czy.bedzie duzo sie wstydzil [emoji6][emoji6]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Co tam spiochy , wstawać ! [emoji4]
- anula [emoji779]
- agnesis
- Nessi [emoji779]
- Carmen
- Siwa [emoji779]
- Dorcia
- Arte
- Nuria
- Tynka
- Karola[emoji779]
- Nati
- Rene
- Mania
- lusia
- Dzol
- tęczowa[emoji779]
- majka
- bananka
- MUM [emoji779]
- Stokrotenka

Meldować się tu raz , dwa [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Ostatnia edycja:
Bum jaki z Ciebie ranny ptaszek[emoji8]
U mnie słońce w końcu[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
Moj niedlugo jedzie do pracy a ja zrobie sobie spa i pojde na rower[emoji3][emoji106][emoji605][emoji168][emoji140]

reklama
No proszę już dwie nie śpią a cicho siedzą [emoji23]
No dzisiaj o 9 wstałam bo głodna byłam, ale najlepsze jest , to że lodowki nie moge otworzyć bo od razu kibelek , musi P dzisiaj ją opróżnić całą bo twierdze , że coś tam wali [emoji38]

Tęczowa no widzę , ze czytasz a w krzaczorach siedzisz [emoji41] jak samopoczucie ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Do góry