reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie no pewnie
Szpital na.święta to nie.bardzo.
Moze to wina dupastonu, co ???
Mam nadzieje ze Ci minie bo z takimi krwawieniami.nigdy nie.wiadomo.

Sluchaj a nie masz policystycznych jajnikow ?? Bo ja wlasnie mialam okres obfity, konczyl sie po 7 dniach i po tyg.na.nowo.wracal, niekiedy po 3-4 dniach......moze to po prostu te cholerne cysty ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Miałam podejrzenie pcos, ale dokładniej kazali mi zrobić te badania na które nie ma miejsc w szpitalu właśnie :/
I tak czekam. . Ale nigdy tak nie miałam.

Dziś mi koleżanka powiedziała ze jeśli to krwotok to absolutnie nie mogę brać ibupromu, a ja ostatnio przez ostatni tydzień zjadłam prawie paczke ze względu na usunięty ząb i tylko ibupromu mogłam. Wiec może to ma też jakiś związek...
Ogólnie lepiej reaguje na dupka niż na luteine, która słabo sobie radziła.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Miałam podejrzenie pcos, ale dokładniej kazali mi zrobić te badania na które nie ma miejsc w szpitalu właśnie :/
I tak czekam. . Ale nigdy tak nie miałam.

Dziś mi koleżanka powiedziała ze jeśli to krwotok to absolutnie nie mogę brać ibupromu, a ja ostatnio przez ostatni tydzień zjadłam prawie paczke ze względu na usunięty ząb i tylko ibupromu mogłam. Wiec może to ma też jakiś związek...
Ogólnie lepiej reaguje na dupka niż na luteine, która słabo sobie radziła.

Mozliwe,ze tabletki ten.krwotok nasilily....

A odnosnie pco nie ma.co.za wiele badac. Widac na usg takze wystarczy dobry lekarz i tyle, bo.nie wszyscy widza [emoji38]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Gin mi powiedział ze mam to a endo powiedziała ze nie jest to oczywoste i chce komplet badań

Wystarczy zbadać fsh i lh w 3 dniu cyklu, nie trzeba za dużo szukać jeśli stosunek lh i fsh jest ponad 1,5 to jest PCOS (dodatkowo problemy z owłosieniem i otyłościa i nieregularną @), jeśli są w normie a na jajnikach wiele małych pęcherzyków to tylko PCO - to tylko obraz na jajnikach bez innych objawów.
Ja mam niestety ten PCOS wstrętny - zerowa owulacja okres 3 razy w roku ale na szczeście 5 dni i koniec

Wystarczy zbadać fsh i lh w 3 dniu cyklu, nie trzeba za dużo szukać jeśli stosunek lh i fsh jest ponad 1,5 to jest PCOS (dodatkowo problemy z owłosieniem i otyłościa i nieregularną @), jeśli są w normie a na jajnikach wiele małych pęcherzyków to tylko PCO - to tylko obraz na jajnikach bez innych objawów.
Ja mam niestety ten PCOS wstrętny - zerowa owulacja okres 3 razy w roku ale na szczeście 5 dni i koniec
No to pewnie PCOS. Poczekam na kolejny cykl i może się uda dostać do kliniki

Tynka piękny ! [emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]

reklama
Do góry