reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bedzie co ma być ... :) a że się ciąży jeszcze jak diabli boję ... to zobaczymy co w praniu wyjdzie :)
Moja koleżanka 10 lat się starała o dziecko ... jak zamknęli temat dziecka tak w ciążę zaszła, po roku w następną - teraz dobija 40-stki i znowu jest w ciązy :D z bliźniakami ... ma kobieta szczęście :D Powiedziała, że nigdy w życiu nie przypuszczała, że po porodzie będzie musiała się zabezpieczać bo więcej dzieci już nie planuje :D

reklama
NeSSi to milych starań :)
Luxi i tak zazdroszczę objawów kochana :)
My ostatnie chwile w gorach a akurat pogoda się zrobiła... O 14 wyjazd. W gorach jakiś halny specjalny bo tu wszystkie z brzuszkiem wiatropylne :)
Miłego odpoczynku dziewczyny :)

NeSSi to milych starań :)
Luxi i tak zazdroszczę objawów kochana :)
My ostatnie chwile w gorach a akurat pogoda się zrobiła... O 14 wyjazd. W gorach jakiś halny specjalny bo tu wszystkie z brzuszkiem wiatropylne :)
Miłego odpoczynku dziewczyny :)

To ten wiatr również na moim osiedlu chyba atakuje :D albo to 500+ ;)

Hejka:-)
Nessi odpajęczaj się porządnie ha ha ha. Pogoda akurat łóżkowa, przynajmniej u mnie. Po przymusowej przerwie taki seks to prawie jak drugi pierwszy raz:-)
I kochana strach pozostanie chyba już zawsze. Ja nie przeżyłam nic takiego ale i tak się bardzo boję bo ja to prawie codziennie oglądam...oby żadnej z nas nigdy to już nie spotkało.

Anula robiłam pomidorową, schabowe, sałatkę grecką i karkówke z cebulką i pieczarkami z takim fajnym sosem ( magi, ocet, woda, cukier i koncentrat pomidorowy). Pyszności mi wyszły nie chwaląc się :-)

Lux pewnie się jeszcze z mdłosciami pomeczysz. Miłego wypadu do tesciowej:-) oby tylko tej Tomka siostry nie było! Tylko by ci humor psuła małpa!

Bum minotoring owulacji by ci się przydał l. U niektórych testy owu nie wychodzą co nie znaczy że owulacji nie ma. Mnie te różowe wychodziły i w sumie te niebieskie też. W tym cyklu nie robię chyba.

U nas już luz. Goście pojechali. Z męża bratowa butelkę wina wypilysmy. Lekko mi się w głowie kręci nawet:-) ale kiedy ja mam korzystać jak nie teraz. Nawet smaczne było. Mąż już chyba całkiem wrócił do formy z czego mega się cieszę :-) teraz to się nie staramy tylko seksimy jak za nastoletnich czasów! No aż się sama sobie dziwię. Suuper jest znowu:-) w dodatku mam wolne do środy i taka zadowolona jestem:-)

Wiecie co nam się dzisiaj przytrafilo , bylismy w kościele a tam Beata Szydło pełno ochrony , policji normalnie wszyscy w szoku i śmiech ze na odpust do nas przyjechała [emoji23]

Co tak dziewczyny porabiacie , my w domu odpoczywamy ..
Jak ja byk chciała być w ciąży x dziś mam ciągle to w głowie eh...

Bum ale przeżycie miałaś! Ostro... dziwne że w telewizji nic o tym nie było że pojechała do was na odpust:-)
Ja dziś też mam takie myśli ciągle. Bardzo ale to bardzo chciałabym być w ciąży. Aż się poplakalam tam mi się przykro zrobiło jak popatrzyłam na mamy z wózkami. Mnie się chyba nigdy nie uda...nie wiem już co mam robić...dla mnie ten rok to już wieczność...ja wiem ze inni dłużej czekają ale ja już nie mogę. Cholernie mi przykro. Duszę w sobie to i staram się jakoś nie myśleć ale nie umiem. Zawsze myślałam że w tym wieku już będę miała dziecko... mojego byłego faceta żona jest z drugim dzieckiem w ciąży...jak zdjęcie na fejsie zobaczyłam to sama nie wiem...takie głupie myśli mnie naszły...

Anula smacznego grillowania [emoji4]

Nessi oooo super , ze staranka rozpoczęte , oby szybko się udało ! [emoji8]
Może data następnej @ do tabelki ?

Kruczyca juz w domu ?
Ciężko było się pożegnać co [emoji13]

Lux miłego dnia [emoji4]

Tynka myślę o tym monitoringu myślę , ale kurcze kase na to też trzeba sporo a ja nie pracuje wiec jak na razie najtaniej znalazłam monitoring 80 zl za wizytę a ile tak będzie trzeba z 4 wizyty ...
Seksujcie sie ile wzlezie , jak będzie dziecko to potem z wolnej chwili trzeba korzystać [emoji12]

Ja odpoczywam po felernym spacerze na którym obiłam sobie dwa kolana :|
Nie wiem jak to mogłam zrobić, ale dwa razy się przewróciłam podczas schodzenia z góry :| Najpierw obiłam sobie prawe, a za drugim poprawiłam prawe i dodałam lewe. Na szczęście to tylko powierzchowne ranki. Kolana wyglądają przepięknie ;) Jakoś tak dziwnie przekręciła mi się kostka w stopie...dwa razy. To chyba wina zbyt luźno zawiązanych i tak luźnych butów...
Zdolniacha ze mnie! :D

reklama
Bum właśnie jak będzie....a jak nie będzie? Jesteś ode mnie dwa lata młodsza i masz już córeczkę a ja...nawet szans nie mam narazie na jedno...ale mnie deprecha naszła...może jak się wypłacze to mi pomoże...

Do góry