reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mi gin na wyregulowanie cyklu przepisał luteine z nfz od 10dc ! 6msc miałam z nim w doopie bo cykl jeszcze bardziej mi się rozdupczyl.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

reklama
Cześć

Ból przeszedł po drugiej tabletce , jakoś po 2.
Ale całą noc przeplakalam bo złe myśli mi siedzą w głowie [emoji19]

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi mi usg.

Dzisiaj z łóżka nie wychodze , ale czuje jakbym miała znow takich boli dostać.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Bierz nospe nawet jak nie boli i magnez łykaj. Tego nigdy za dużo A pomoże . Będzie dobrze. Pamiętasz, ja też ci pisałam że w okolicy 12tc bolał mnie brzuch jak na okres. Wszystko się po prostu rozciąga przygotowuje, ciało kobiety przechodzi diametralną zmianę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene no nie odpuszcze teraz tej wizyty, musi mi cos zrobic, dac nie wiem , aby pomoglo[emoji23]

Tak mi sie chce seksu, ale nie wiem czy moge. Juz mnie nic nie swedzi, nie piecze, zaczerwienienie zniko prawie. Moj tez sie juz nie skarży. Moze dla bezpieczensta w gumce sie bzykniemy[emoji23]
Teraz bede sie bzykac caly cykl, nie bede patrzec tylko na dni płodne, choc w tym cyklu co bedzie 2 owulacje mi wypadaja[emoji106][emoji106][emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Wonder potwierdzam słowa Agnesis. Gin mi kazał brać lutke od 16 do 28 dnia cyklu. Mówiłam że owu mam późno, często ok. 20 dnia ale powiedział, że to nie przeszkadza. Dopiero w klinice leczenia niepłodności lekarz mi wyjaśnił, że przez cały czas kiedy tak ją brałam, to miało to działanie antykoncepcyjne, bo do owu w ogóle nie dochodziło. Lutke powinno się brać jak owu zostanie potwierdzona w usg najlepiej.

Bumku kup sobie Aspargin. Ja biorę 2 razy po 2 tabl. Pomogło mi bardzo. Biorę do tej pory z resztą.

Nuria powodzenia u gina:-) na pewno coś zaradzi na twoje krótkie cykle.

Nati kiedy masz wizytę teraz? Ciekawe czy coś się ruszyło u ciebie.

Carmen miałam takie same myśli. Po każdej wizycie w toalecie papier oglądałam czy nie plamię.

Wonder potwierdzam słowa Agnesis. Gin mi kazał brać lutke od 16 do 28 dnia cyklu. Mówiłam że owu mam późno, często ok. 20 dnia ale powiedział, że to nie przeszkadza. Dopiero w klinice leczenia niepłodności lekarz mi wyjaśnił, że przez cały czas kiedy tak ją brałam, to miało to działanie antykoncepcyjne, bo do owu w ogóle nie dochodziło. Lutke powinno się brać jak owu zostanie potwierdzona w usg najlepiej.

Bumku kup sobie Aspargin. Ja biorę 2 razy po 2 tabl. Pomogło mi bardzo. Biorę do tej pory z resztą.

Nuria powodzenia u gina:-) na pewno coś zaradzi na twoje krótkie cykle.

Nati kiedy masz wizytę teraz? Ciekawe czy coś się ruszyło u ciebie.

Carmen miałam takie same myśli. Po każdej wizycie w toalecie papier oglądałam czy nie plamię.
Będę brala 2-3 dni po owu, zobaczymy co wyjdzie :) Może na przyszły miesiac się umówie gdzieś na monitoring.

Maniu ja mogę polecić Profertil bo u nas zdziałał cuda. Mąż od maja 2015 do kwietnia 2016 brał salfazin, Wit. C 1000, kwasy omega 3, kwas foliowy, L- arginina i na pewno coś jeszcze...no i efekt marny bo w marcu wyniki koszmarne. Wystarczyły 2,5 miesiąca tylko profertilu i już byłam w ciąży. No ale kuracja na 3 miechy kosztowała nas prawie 500 zł. Mimo wszystko warto było.

Nessi co to się dzieje z tymi ludźmi...dorosłe kobiety, matki, żony a nie mają co robić tylko urządzają jakąś dziecinade:-/ brak mi słów. I co jej po tym hejtowaniu postów? Ona coś z tego ma?

Bum ale piłeczka śliczna! Super wyglądasz:-)

Carmen ha ha skąd ja to znam, na początku każde miejsce było dobre dla mnie, żeby tylko przysnąć.

Dżoł chyba za słaby ten antybiotyk o za krótko wiesz. Ja się spotkałam z tym, że lekarze przepisują np. Metronidazol i Cipronex jednocześnie, chociaż na 10 dni. Niestety to cholerstwo ciężko wytępić ale bez obaw. Jest to możliwe:-)

Arte jestem przeszczęśliwa! Dwa jajka rosną i będzie bobasek! Minimum jeden:-*

Lusia do maja szybko zleci i wkraczasz do gry:-) extra!

A tu macie słit focie na poprawe humorku, akurat pod tą zbliżającą się Wielkanoc:-)
Gadalismy pol nocy i prawdopodobnie pod koniec kwietnia wystartujemy

A Ty od którego dc brałaś i ile czasu?
Ja owulke podejrzewam ze miałam w 15/16 dc patrzac na silne bole.
Zaczelam brac od 19 dc....jezeli owulacja byla szybciej a prog.zaczelam brac dosc pozno to i tak zadzialal [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Cześć

Ból przeszedł po drugiej tabletce , jakoś po 2.
Ale całą noc przeplakalam bo złe myśli mi siedzą w głowie [emoji19]

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi mi usg.

Dzisiaj z łóżka nie wychodze , ale czuje jakbym miała znow takich boli dostać.

Bum uwazaj na siebie i malenstwo

Spojrzcie co mi sie przypa£eta£o
I wez tu zostaw ciuchy na balkonie [emoji33][emoji33] niby nic te koniki nie robia ale ciary to mialam az po sama pipke [emoji23][emoji23]
672f42708b8947405761f51732d063e0.jpg

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Do góry