reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jayska a temperature mierzysz codziennie? Bo tu laski mowily ze takie jednorazowe pomiary nic nie mowia.

Matko jedyna juz 3 porcje jem! Az mi sie gęba nie zamyka! Moj kupil kapusty kiszonej w nadziei ze mu krokietow zrobie. Co najlepsze to zezarlam prawie cala, a co gorsze umrę jak nie zjem wiecej, ide do sasiadki pytac czy ma[emoji23]
1490097481-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
A ja tylko banana zjadlam na wiecej nie mam checi

reklama
Jayska a temperature mierzysz codziennie? Bo tu laski mowily ze takie jednorazowe pomiary nic nie mowia.

Matko jedyna juz 3 porcje jem! Az mi sie gęba nie zamyka! Moj kupil kapusty kiszonej w nadziei ze mu krokietow zrobie. Co najlepsze to zezarlam prawie cala, a co gorsze umrę jak nie zjem wiecej, ide do sasiadki pytac czy ma[emoji23]
1490097481-aaaaaa.jpeg

Ja chce ammm !!!! :o

1490097481-aaaaaa.jpeg

Hahaha kobito zjadłaś więcej na raz niż ja przez całą ciążę.
Ja bym jednak pokusila się o kolejny test. U carmen też nic nie było A potem siup... suprise

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia porcja mojej kapusty, tym razem z ketchupem jaka pycha[emoji7][emoji7][emoji7]
Juz mojemu mowilam aby mi kupil jak bedzie z pracy wracal[emoji106]
Calkiem ocipiałam dzisiaj[emoji23]
1490108833-aaaaaa.jpeg

reklama
Ostatnia porcja mojej kapusty, tym razem z ketchupem jaka pycha[emoji7][emoji7][emoji7]
Juz mojemu mowilam aby mi kupil jak bedzie z pracy wracal[emoji106]
Calkiem ocipiałam dzisiaj[emoji23]
1490108833-aaaaaa.jpeg

Nuria bo pawia puszczę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja takich zachcianek w żadnej ciąży nie miałam [emoji33][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry