reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Luteina nie jest na owulacje [emoji6]
Bum powiesz mu ze masz silne bole to zrobi usg. Powiedz sie niepokoisz i ze już przeszłaś poronienie i niech robi, sprawdza czy wszysyko jest Ok.

reklama
Na wyregulowanie cyklu, dawka progesteronu na II faze, na owulacje
A no wlasnie nuria od tego cyklu kontroluj tempki i zapisuj sobie wszystko.w aplikacji.
7dni po owu idz zbadaj progesteron bo moze zwyczajnie masz go za malo jak to u mnie i bylo... nie.wiem czy u mnie clo pomoglo czy bardziej progesteron ale mysle ze gdyby nie rady dziewczyn z luteina to nie zaszlabym na samym clo. Takze ten zagaduj lekarza o clo a jak nie to chociaż o lutke , polecam dowcipna

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Cześć

Ból przeszedł po drugiej tabletce , jakoś po 2.
Ale całą noc przeplakalam bo złe myśli mi siedzą w głowie [emoji19]

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi mi usg.

Dzisiaj z łóżka nie wychodze , ale czuje jakbym miała znow takich boli dostać.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]
Eeh zle mysli
Ja ciagle obsesyjnie mysle.o tych moich problemach co wam pisalam a co dopiero teraz jak jestem w ciazy...tez mam schizy ze nie.bedzie serduszka ze to, ze tamto....rozumiem Cię...niestety my kobiety mamy zwyklego jebla na tym punkcie i.niestety to gdzies w nas gleboko.siedzi.....

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Luteina nie jest na owulacje [emoji6]
Bum powiesz mu ze masz silne bole to zrobi usg. Powiedz sie niepokoisz i ze już przeszłaś poronienie i niech robi, sprawdza czy wszysyko jest Ok.

A no wlasnie nuria od tego cyklu kontroluj tempki i zapisuj sobie wszystko.w aplikacji.
7dni po owu idz zbadaj progesteron bo moze zwyczajnie masz go za malo jak to u mnie i bylo... nie.wiem czy u mnie clo pomoglo czy bardziej progesteron ale mysle ze gdyby nie rady dziewczyn z luteina to nie zaszlabym na samym clo. Takze ten zagaduj lekarza o clo a jak nie to chociaż o lutke , polecam dowcipna

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
A Ty od którego dc brałaś i ile czasu?

Umożliwia owulacje? Prędzej ja blokuje [emoji848] luteinę stosuje sie w cyklach bezowulacyjnych w celu wywołania @ ale żeby umożliwiała owu to pierwsze slysze [emoji39]
Tynka chyba tak miała, ze gin kazał brać jej za szybko luteinę i miała odwrotny efekt od zamierzonego, wręcz antykoncepcyjny [emoji6]

Umożliwia owulacje? Prędzej ja blokuje [emoji848] luteinę stosuje sie w cyklach bezowulacyjnych w celu wywołania @ ale żeby umożliwiała owu to pierwsze slysze [emoji39]
Tynka chyba tak miała, ze gin kazał brać jej za szybko luteinę i miała odwrotny efekt od zamierzonego, wręcz antykoncepcyjny [emoji6]

Tak jak pisałyście, że zależy kiedy się ją bierze. Tak jest w ulotce" Najważniejsze skutki działania progesteronu na narządy rodne to umożliwienie owulacji, Przemiana błony śluzowej macicy umożliwiająca zagnieżdżenie zapłodnionego jaja itd" tylko właśnie jest dużo dawkowań w zależności od problemu.

reklama
Do góry