reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez zawsze mojego jeszcze zgnoje jak sie zaczyna uzalac nad soba, no jak jakas pipa[emoji23]
Na szczęście rzadko to robi.
Ale jest mistrzem pod wzgledem wkurzania mnie.

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Uuh mamusi sie boi, no prosze [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Nie wiem czy się boi....[emoji49]
Ale na szczęście mogę na nią liczyć [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dzień dobry :) Witam Was słonecznie :) JA dzisiaj powinnam mieć owu, wieczorem zrobie test, zgodnie z Waszymi zaleceniami odczekam z 2 dni i luteina.
Nuria szkoda, że bladzioch. Kolejny cykl jest Nasz :)
Bum Kochana dawaj znaki co i jak?

Wonde aha, ja chyba mam regularne cykle 25-29 dni. Przez ostatnie 3 miesiace mialam cykle równo co 25 dni[emoji46]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Cześć

Ból przeszedł po drugiej tabletce , jakoś po 2.
Ale całą noc przeplakalam bo złe myśli mi siedzą w głowie [emoji19]

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi mi usg.

Dzisiaj z łóżka nie wychodze , ale czuje jakbym miała znow takich boli dostać.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Cześć

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Całe szczęście, pewnie Kochana leż i się nie ruszaj. Pośpij, odpoczywaj i się nie denerwuj, bóle mineły, wszystko jest dobrze.

reklama
Cześć

Może z nerwów Cię boli ? :( odpoczywaj jeśli to pomaga :) jutro na wizycie będzie wszystko dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry