reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny , ale się martwie ..
Od godziny mam ból kłujący brzucha i taki skurcz jakby przy @.
Ostatni raz tak czułam przy poronieniu [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t6d [emoji235]
Kurczę ze wczoraj nie zauważylam tej wiadmosci
Jak sie teraz czujesz ?? Moze za długo stalas na nogach?? Ja wczoraj przeszlam 4 km i tak mnie wiezadla???? ciagnely,ze muslalam ze umrę... mydle,ze to wiezadla bo z mala nie pamietam za wiele.

Teraz przeszło ci po nocy ??

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Hejka
Bum daj znać co u ciebie, bóle okresowe nie muszą oznaczać czegoś złego. Ja je miałam bardzo długo, do 20 tc na pewno. Czasami dość silne.

Nuria szkoda że biel, a już miałam pisać, że coś mi tu twoje mdłości pachną ciążą:-/

Majka ja wczoraj też miałam pechowy dzień. Z samego rana musiałam lecieć opłacić rachunek, a mi w samochodzie akumulator padł. Padał deszcz, zimno było, a ja 2 km na piechotę ech.

Czekam na okres i idę do gina na randke[emoji23][emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Czekam na okres i idę do gina na randke[emoji23][emoji106]

Tylko na pierwszej się nie rozbieraj
emoji23.png

Mi tez zawsze mowi czemu mlode kobiety sie golą, dla niego to zlo[emoji23]
Zawsze mowie ze mam randke [emoji23]

reklama
Witajcie

Bum jak sytuacja?

Nuria przykro mi [emoji17]

Na pocieszenie Ci powiem że u mnie mimo clo ten cykl będzie stracony bo się pożarłam ze starym i nie wiem czy nam przejdzie do tego czasu [emoji17]
Wiecie co, mam powoli dosyć
Ja na głowie staje, faszeruje się lekami a ten strzela focha, sam nie wie o co....[emoji35][emoji52]
I cykl pójdzie się je**ć [emoji35][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Do góry