reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi już gdzies mi sie przewinęły oceny od tego trola, ale nie pamietam pod czyimi postami. Komuś sie bardzi nudzi, to szuka i klika. Szkoda mi takich ludzi, bo zdrowi to na pewno nie sa [emoji23]
Dzol zmieni Ci antybiotyk pewnie, moze jakis za słaby dał? A bieliznę masz bawełniana? Używasz wkładek? Po kąpieli tez nie wycieraj ręcznikiem sie w kroku tylko papierem. No nie wiem co jeszcze z tym dziadostwem zrobic [emoji848]
Chyba wszystko przeczytałam, ale co komu i gdzie to już nie wiem [emoji12]

Dziewczyny czy któraś z Was faszerowała męża jakimiś specyfikami na poprawe nasienia?
Możecie coś polecić?

Głupia ja, poczytałam dziś ulotki leków mojego męża i okazuje się że mogą one obniżać jakość nasienia [emoji17][emoji24]

Muszę mu chyba zafundować jakiś mocniejszy specyfik niż witaminki [emoji52]

Niepotrzebnie wzięłam to clo w tym cyklu....[emoji52][emoji17]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nosze tylko bawełniane juz kupe lat, stringow to moj stary dawno nie widzial [emoji23][emoji23]
Bralismy sumamed 2 x po 3 dni z kilkudniowa przerwa. Pewnie jutro cos innego da. Najgorsze ze objawow zadnych nie mam, bo tak, to bym sie dawno za to dziadostwo zabrala.
Ness napisz ze kupe zrobilas [emoji16] ciekawe czy tez sie z tym nie zgodzi [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mania cos co ma cynk, selen, wit a, e. Z tańszych to testomag. W sumie od cholery tego jest, ale mam pustkę w głowie i nazw nie mogę sobie przypomnieć [emoji38]

Dziewczyny czy któraś z Was faszerowała męża jakimiś specyfikami na poprawe nasienia?
Możecie coś polecić?

Głupia ja, poczytałam dziś ulotki leków mojego męża i okazuje się że mogą one obniżać jakość nasienia [emoji17][emoji24]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Nie smutaj rybko [emoji8]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Możecie coś polecić?

Cześć Wam ,
Podczytuję Was już od dłuższego czasu bardzo fajna jest u Was atmosfera i nie raz śmiałam się z Waszych opisów do łez :) Co prawda ja już nie staraczka, ale przyszła czerwcowa mama, ale znam trochę ból ,gdy starasz się o maluszka a się niestety nie udaje :( Nam dopiero po 2 latach się udało, i tylko dzięki dobrej diagnostyce, pobytach w szpitalach i odpowiednim leczeniu , czekamy teraz na swoją małą kruszynę :) Głęboko wierzę,że każdej z Was się uda i bardzo mocno trzymam kciuki za to by się udało oraz za szczęśliwe rozwiązania przyszłych mam :)

M_ania ja swojemu podawałam Salfazin i Androvit , bo miał obniżone parametry nasienia , co prawda tylko przez miesiąc , ale skład mają bardzo dobre i są w miarę nie drogie. Dlatego ze swojej strony polecam :) Z tego co pamiętam to cynk i selen Salfazin ma w swoim składzie.

reklama
Agness mam pytanko. Dostałam dziś macmiror bo jakiś grzyb na koniec mnie dopadł i teraz kuzwa jestem w kropce bo nie dopytalam jak to stosować razem z luteina. Jakaś przerwę zrobić np teraz luteine A za parę godz macmiror ?? Orientujesz się może ?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry