reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nuria no a mi od początku ciąży na słodko przyszło [emoji23]
Jaka zapiekanke robisz? [emoji4]

Majka ee tam extra to wygląda [emoji7]

Czy któraś z Was zna się się badaniach? W środę jak byłam na pobraniu krwi , zrobilam Lenie morfologię tak od siebie i cos tam ma zawyżone i zaniżone... Czytalam, ze jak o troszkę to nie ma się czym martwić, ale może jednak skonsultować to z lekarzem? [emoji52]
1489763581-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t3d [emoji235]

Bum ja zawsze z wynikami m.in morfologii chodzę do rodzinnego bo ja się nie znam a na intrenecie nie ma po co czytać bo sama wiesz że nie zawsze coś jest zgodne z prawdą. Ja dla pewności poszłabym do lekarza zapytać co i jak:)
Carmen mój uwielbia makaron, zwłaszcza spaghetti stąd ma taki bęben duży:)

Nati tak pracuje [emoji12]
Majka w aptece [emoji6]
Carmen daj trochę tego ciepła, bo u nas szaro i zimno [emoji20]
Bananka współczuje problemów z cukrem. Ja byłam załamana jak mi zabronili jesc wiele rzeczy pod koniec ciazy [emoji6]
Nuria wlasnie jeszcze nie wiem co upieke, ale na pewno z truskawkami cos [emoji23]
Tynka cos kombinuje z tym ciastem, ale jutro zrobie raczej, bo mi nogi w doopke weszły po pracy [emoji12]
Siwa mi młody kiedyś przyprowadził kolegę, który niczego nie lubi [emoji23] miałam przeprawę niezła wtedy [emoji6]
Majka cudne ubranka [emoji16] nie da sie powstrzymać od kupowania [emoji1]
Carmen Ty sie tam nie przemęczaj za bardzo [emoji6]

Ostatnia edycja:
Bum wyniki najlepiej skonsultować z lekarzem, ale myśle ze nie masz powodów do zmartwień bo sa male odchyły od norm.

reklama
Agnesis i jak w pracy? Fajnych masz ludzi?:) Fajnie że pracujesz, bo wspominałaś że już masz dość siedzenia w domu:) tak samo będzie i z ciążą, przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie:*

Do góry