reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny w przyszłym tygodniu pójdę do gina w sprawie tej infekcji, tyle że nie wiem czy dostanę się do czwartku -gdzie w czwartek mam termin okresu. I teraz pytanie czy iść do niego pomimo okresu czy poczekać aż okres minie? Pytam bo kurczę nie wiem.

reklama
Nuria jest zupełnie inaczej niż w poprzedniej pracy, o niebo lepiej. Nie mam rano odruchu wymiotnego myśląc ze muszę isc do pracy [emoji6]
Moglibyśmy sie starać cały czas, ale po tylu niepowodzeniach wole to odłożyć w czasie. Z reszta nie myśle teraz o tym w ogóle. Nie sądziłam, ze mozna tak dobrze czuć sie psychicznie po podjęciu jednej decyzji [emoji16] naprawdę nie jestem taka nerwowa, nie kłócimy sie, nie spinam sie i nie drażni mnie już wszystko jak wcześniej [emoji4] chce sie żyć [emoji12][emoji38]

Nuria wszystkim w domu żyje sie lepiej [emoji12] nie chodze nie czepiam sie, nie drę o byle gowno [emoji23]
Moze idź nawet jak dostaniesz @ powiedz jak wyglada sprawa niech wypisze cos co weźmiesz po @ bo Twój już mógłby brać tabletki.

Agnesis i chyba tak zrobię[emoji106]

Carmen Ty jestes nade mną w tabelce, jakby miało iść po kolei to ja teraz powinnam zaciążyć[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nati tak pracuje [emoji12]
Majka w aptece [emoji6]
Carmen daj trochę tego ciepła, bo u nas szaro i zimno [emoji20]
Bananka współczuje problemów z cukrem. Ja byłam załamana jak mi zabronili jesc wiele rzeczy pod koniec ciazy [emoji6]
Nuria wlasnie jeszcze nie wiem co upieke, ale na pewno z truskawkami cos [emoji23]
Tynka cos kombinuje z tym ciastem, ale jutro zrobie raczej, bo mi nogi w doopke weszły po pracy [emoji12]
Siwa mi młody kiedyś przyprowadził kolegę, który niczego nie lubi [emoji23] miałam przeprawę niezła wtedy [emoji6]
Majka cudne ubranka [emoji16] nie da sie powstrzymać od kupowania [emoji1]
Carmen Ty sie tam nie przemęczaj za bardzo [emoji6]

Agnes a gdzie pracujesz ? Chwal sie [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

reklama
Do góry