reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Siwa mój chłop to spaghetti może jeść na śniadanie, obiad i kolację:) i to przez kilka dni:) i nie znudzi mu się:)

Nuria ha ha ha no ewidentnie coś jest na rzeczy! Najlepsze jest to, że byłam pewna że napisałam Rene! :-)

Arte ja też się na mężu wyżywałam często ech. Narazie nie ma co myśleć o porażce! Uda się:-)

Nessi ja ci na spokojnie mogę oddać z 15 swoich kg jak tak chętnie bierzesz hi hi hi.

Nuria tak jestem w ciąży:) dzisiaj 4tc +5d
92Tynka92 przed ciążą miałam podwyższony cukier. Regulowałam dietą i było ok. Tylko, że wtedy normy miałam na czczo do 100 a 2h po jedzeniu do 140 a kobiety w ciąży mają normy 90 na czczo i do 120 ale 1h po jedzeniu. Problem jest w tym że to jedzenie co jadłam wcześniej i miałam po nich dobre wyniki mierząc po 2h to teraz te same po 1h wykraczają poza normę i muszę odnowa uczyć się co mam jeść metodą prób i błędów. Dzisiaj mam kiepski cukier mniej więcej na stałym poziomie ale ciut poza normą. Jestem taka zmęczona, że nie mam siły iść do sklepu po kalafiora na obiad więc wezme się znowu za marchewki.Chciałam się umówić do diabetologa to termin na grudzień musze poszukać innej przychodni...

a ginka powiedziała, że narazie nie trzeba insuliny brać więc mam starać się uregulować dietą, ale mogę już na wszelki wypadek się zapisać.

Hej kochane .

Wstalam od rana spalam i kibelek i tak w kółko.
Dobrze , ze moja mama mi małą wzięła bo nie dala rady bym się nią zająć...

Ale wstałam czuje się lepiej i quwa ale mnie naszla ochota na naleśniki ! Z twarogiem, czekoladą , dzemem boszeeee ino moj przyjdzie wyśle go do skepu i niech robi - a ja mam nadzieje , ze w końcu dzidziolowi cos zasmakuje [emoji4]

Mi z Leną zaczęły się mdłości okropne od 12tc , więc wydaje mi się , ze ta ciąża się zacznie tak samo [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t3d [emoji235]

Bum to u mnie na odwrót dziś:) mam mega smaka na pikantne!:) nawet ciastko miałam dziś robić, ale rzuciłam się na ogórki kwaszone i słoik poszedł w ciągu chwili:) później warzywa na patelnie doprawiłam taką ilością przypraw że aż sama się sobie dziwiłam że to zjadłam, taka samo zupa:) teraz robię zapiekankę którą też zrobię na ostro:)

reklama
A ja oszalałam, niech mnie ktoś powstrzyma! [emoji23]
1489763131-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry