reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka! U nas Oki.
Bum współczuję Ci tych wymiotów chyba bym umarła. Moja szwagierka jest w 15tc i dopiero nie dawno zaczęła wymiotować. Na twarzy wygląda jakby miała wysypke i też będzie dziewczynka. U nas tutaj jakoś wysyp dziewczynek w tym roczniku. Aż się nie mogę doczekać jaka moja będzie [emoji16]
Rene daj znać koniecznie po wizycie.
Agnesis czy ty mi nie odpowiedziałaś czy mi coś umkło? [emoji41]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte sama wiesz że choroba nie wyklucza ciąży:) może akurat to będzie strzał w dziesiątkę?:)
Ja w okresie dni płodnych byłam chora, teraz mnie dopadła infekcja i jeszcze dopóki nie mam okresu mam małą nadzieję że może teraz się udało:*

Hej kochane:-)
Ja już po obiadku, mąż mi pranie zrobił teraz leżymy i oglądamy tv.

Bum biedactwo:-( jeszcze troszkę musisz wytrzymać z tymi wymiotami i mdłościami. Lada moment drugi trymestr i poczujesz się dużo lepiej.

Bananka a ty masz cukrzycę? Na początku ciąży to nie powinny ci tak cukry skakać. Może idzie do jakiego diabetologa bo na orzeszkach i marchewce długo nie pociągniesz.

Carmen mam nadzieję, że powolutku wyjdziesz z dołka i zaczniesz cieszyć się maleństwem w brzuszku. Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na pomoc fachowca. Mnie kawa też na początku bardzo nie smakowała. Najgorszy był jej zapach....

Mania mega szybko ten okres!:-/ kurde ewidentnie coś nie tak z hormonami, może progesteron ci za szybko spada i stąd te krótkie cykle.

Arte trzymam kciuki za poniedziałek! Oby tam już piękne jaja dojrzewały!

Mum ale brzuszek! Ja miałam taki w 17 tc:-) rośnij zdrowo:-)

Nessi też masz śliczny brzuszek! Nie wiem gdzie te twoje kg bo nadal zgrabniutka jesteś bardzo. Ubrania piękne, będziesz śliczną wiosenną ciężaróweczką.

Nuria ale piękna ta pierwsza suknia! Każdy kolor mi się podoba! Chciałabym taka na 26 sierpnia, bo idę na kuzynki wesele.

Rene trzymam kciuki, daj znać jak malutka:-) na pewno już ponad 3 kg waży i pięknie się rozwija!

Nati sprzątanie to jeden ze sposobów na wywołanie porodu, więc oby w końcu ruszyło:-)

Agnesis ja robiłam ciasto z truskawkami zawsze na jeden sposób. Biszkopt, masa budyniowa i na to zmiksowane truskawki wymieszane z galaretką truskawkową. Zawsze wychodzi:-)

Ja się już powoli zaczynam toczyć. W ciągu ostatniego tygodnia jakoś strasznie ciężko mi się zrobiło i ciągle sikam. Dziś w nocy do 2 byłam w kibelku 4 razy! No i ta kość ogonowa:-/ ale wszystko wytrzymam a malutki niech rośnie zdrowo. Już tak niedużo zostało.

Nie pamiętam co reszcie odpisać ech:-/

Ostatnia edycja:
Hej kochane:-)
Ja już po obiadku, mąż mi pranie zrobił teraz leżymy i oglądamy tv.

Bum biedactwo:-( jeszcze troszkę musisz wytrzymać z tymi wymiotami i mdłościami. Lada moment drugi trymestr i poczujesz się dużo lepiej.

Bananka a ty masz cukrzycę? Na początku ciąży to nie powinny ci tak cukry skakać. Może idzie do jakiego diabetologa bo na orzeszkach i marchewce długo nie pociągniesz.

Carmen mam nadzieję, że powolutku wyjdziesz z dołka i zaczniesz cieszyć się maleństwem w brzuszku. Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na pomoc fachowca. Mnie kawa też na początku bardzo nie smakowała. Najgorszy był jej zapach....

Mania mega szybko ten okres!:-/ kurde ewidentnie coś nie tak z hormonami, może progesteron ci za szybko spada i stąd te krótkie cykle.

Arte trzymam kciuki za poniedziałek! Oby tam już piękne jaja dojrzewały!

Mum ale brzuszek! Ja miałam taki w 17 tc:-) rośnij zdrowo:-)

Nessi też masz śliczny brzuszek! Nie wiem gdzie te twoje kg bo nadal zgrabniutka jesteś bardzo. Ubrania piękne, będziesz śliczną wiosenną ciężaróweczką.

Nuria ale piękna ta pierwsza suknia! Każdy kolor mi się podoba! Chciałabym taka na 26 sierpnia, bo idę na kuzynki wesele.

Nuria trzymam kciuki, daj znać jak malutka:-) na pewno już ponad 3 kg waży i pięknie się rozwija!

Nati sprzątanie to jeden ze sposobów na wywołanie porodu, więc oby w końcu ruszyło:-)

Agnesis ja robiłam ciasto z truskawkami zawsze na jeden sposób. Biszkopt, masa budyniowa i na to zmiksowane truskawki wymieszane z galaretką truskawkową. Zawsze wychodzi:-)

Ja się już powoli zaczynam toczyć. W ciągu ostatniego tygodnia jakoś strasznie ciężko mi się zrobiło i ciągle sikam. Dziś w nocy do 2 byłam w kibelku 4 razy! No i ta kość ogonowa:-/ ale wszystko wytrzymam a malutki niech rośnie zdrowo. Już tak niedużo zostało.

Nie pamiętam co reszcie odpisać ech:-/

No zobaczymy, ale pewnie i tak będę miała wyrzuty sumienia jak nie wyjdzie i pewnie cały żal pójdzie na męża bo chory... eeeh

Wlasnie mi przyszedl pierscionek z aliexpress- lisek[emoji7]
Za cale 2 złote[emoji23]
1489753392-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Hej
Nie miałam pomysłu na śniadanie do pracy, poszłam do biedry i kupiłam pół kg truskawek za 5,99 i nawet dobre [emoji1]

Dzisiaj moje dziecko postawiło mnie przed faktem dokonanym i zaprosił sobie kolegów bliźniaków że szkoły. Także zaraz po nich idę. Ugotowaniu im spaghetti, mam nadzieję że zjedzą ale chyba nie ma dzieci w tym wieku, które nie lubią spaghetti [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tykuś ...no ja się w końcu zaokrągliłam bo szkieletor byłam masakryczny, ani bioder, ani ud, ani (__)__) :)
Ja mogę teraz nawet 70 kg ważyć, cieszyłabym się jak głupia :)

reklama
Do góry