reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My mamy piec na wegiel drzewo taki stary nie dlugo trzeba bedzie go wymienic teraz to palimy czesciej na wode bo mamy w domu male dzieci brata mojego meza wiec codziennie mamy ciepla wode

reklama
Mania - my myśleliśmy nad gazowym ale raczej będzie eko groszek , nie wiem jak ja blokowiec całe życie to ogarnę

Nuria- hehe ja korzystam z apki , prawie w ogóle nie wchodzę przez kompa , to nawet nie wiem co mi tam pokazuje i wylicza :-) dzięki :-)

Bum- ja tez się zmuszam ostatnio do picia więcej , bo mi sporo wód ubywa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My jak będziemy wymieniać to na ekogriszek
Mamy w sumie też tradycyjny piec
Ale z tym wygoda trzeba przyznac [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

A mi dzis za styczen i luty przyszedl rachunek za gaz
437 euro [emoji33][emoji33] jak otworzylam to az mi sie slabo zrobilo. Gaz poszedl w gore i mowili.w.tv ze.na.rodzine bedzie nawet 90 euro.wiecej w.kazdym.rachunku......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mo my za grudzien i styczen mieliśmy w lutym do zapĺacenia pinad 1400 zl za gaz [emoji52]
Mamy z niego grzanie i wodę

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Mo my za grudzien i styczen mieliśmy w lutym do zapĺacenia pinad 1400 zl za gaz [emoji52]

O matko kosmiczne rachunki macie dziewczyny , Carmen jaka podwyżka tragedia.
Dziekuje za rady Laski :)

To w sumie nie źle bo dwie tony węgla tyle kosztują i weź jeszcze biegaj do pieca i podkladaj- w nocy wygaśnie i rano znowu zapindalaj :/ niestety nie mamy na ekogroszek więc trzeba się męczyć :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

To w sumie nie źle bo dwie tony węgla tyle kosztują i weź jeszcze biegaj do pieca i podkladaj- w nocy wygaśnie i rano znowu zapindalaj :/ niestety nie mamy na ekogroszek więc trzeba się męczyć :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na miesiac wychodzi około 700 zl w najzimniejsze miesiace więc tragedii nid ma a właśnie wygoda jest [emoji16]

Śpij dobrze [emoji112]

reklama
Dziewczyny super zakupy ciążowe:)
Bum - śliczny niuniek
Carmen - trzymam kciuki za wizytę na pewno Cię uspokoi
Wonderfull - mam nienapoczęte opakowanie inofemu mogę Ci oddać. Napisz adres na priv

Ja po wizycie:) według ostatniej @ 4 t 6 d, al według owu ginka mówi, że 4 t 3d: pcherzyka jeszcze nie było widać (jakiś cień cienia), ale ginka mówiła, że duże endometrium i ciąża ewidentnie jest:) jajniki czyste. Przypisała mi luteine, dupka i pregna plus oprócz tego magnez.Następna wizyta za 2 tyg.

Do góry