Luteine bierze sie dwa trzy dni po owulce przez 10 dni i odstawiasz u mnie na 3 4 dzien po odstawieniu pojawiala sie @Co ja bym bez Was zrobiła. I ile ją brać? też 10 dni?
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luteine bierze sie dwa trzy dni po owulce przez 10 dni i odstawiasz u mnie na 3 4 dzien po odstawieniu pojawiala sie @Co ja bym bez Was zrobiła. I ile ją brać? też 10 dni?
Mój też ma infekcje i oprócz tego kupiłam mu nadmanganian potasuDziewczyny, mój przyjechał dziś z problemem, ma jakiś biały nalot na siurku plus duże zaczerwienienie. To zapewne efekty mojej infekcji, tyle że my się nie kochaliśmy przez ostatnie dni. Dopiero teraz mu się to objawia? Jak na razie to mówił ze nic go nie swędzi i nie piecze, tylko takie ciepło odczuwa. Jak ja tylko zauważyłam objawy infekcji u siebie to kazałam mu smarować clotrimazolum jak poradziła któraś z Was. Mi już trochę przechodzi. Kazałam mu tez rumiankiem przemyć. Co jeszcze mogę mu dać?
Pierwszy raz w życiu mamy taką sytuację w ogóle.
Nie strasze Kochana [emoji12]Nuria- ja z moim tez przechodziłam przez grzyba , chłopom wychodzą białe plamki , clotrimazolem niech smaruje , a jak pójdziesz do gina to może mu coś przepisać .
Mania - masakra współczuje , dobrze ze minusów nie ma , nie strasz bo ja się bede budować :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
OoojNo ja pier.do.le [emoji35][emoji35][emoji35]
Właśnie nam piec walnął, akurat jak miaĺam iść Młodą myć
Nikt mi o tej porze do pieca nie przyjedzie
Zostaliśmy na noc bez grzania i bez ciepłej wody [emoji24][emoji24][emoji24]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
To lepiej brac od 20 dcMówicie, że za wcześnie? mi owu wypada tak w 17, 18 dc.