reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bananka chyba nie miałam okazji wcześniej pogratulować, wiec GRATULACJE [emoji1] dobrze, ze dała leki, wyczekana ciaza to trzeba chuchać i dmuchać [emoji6] spokojnych 8 miesięcy [emoji4]

reklama
Mo my za grudzien i styczen mieliśmy w lutym do zapĺacenia pinad 1400 zl za gaz [emoji52]
Mamy z niego grzanie i wodę

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Tragedia co
Myslalam,ze sie obale

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogrzewanie gazowe i wysokość rachunku zależy tez od wielkości domu. Moja mama ma wielki dom i rachunki dobijają do 4tysiecy za dwa miechy jak jest bardzo zimno. Wiec jak ktoś planuje duży dom to chyba lepiej eko groszek. Mama tez chce zmienić piec ten do palenia na cos z podajnikiem żeby na starość nie latać i nie płacić takich rachunków.

Witajcie [emoji16]

Ja czekam na pana od pieca
Oby jak najszybciej się zjawił
Bo pizga dzisaj
I robi sie zimno [emoji52]

Carmen najważniejsze że masz to już za sobą [emoji106][emoji110]

Agnesis i z tego właśnie powodu planujemy zmienic piec na,groszkowy z podajnikiem, zeby na,starość nie latać
Bo tradyjny piec stoi w kotĺowni ale kto by do niego chodził kilka razy na dzień, jak już przywykliśmy do wygody [emoji16]

No i @ już czuje na plecach
Niech przyjdzie punltualnie to zaczne nowy cykl [emoji16]
Ale ten chyba jeszcze odpuszcze, i zrobie bez clo, bo sie boje czy tam się wszystko wchłonęło aby na pewno,
A nie mam zamiaru usc płacić tyle kasy za 5 minut wizyty i to 3 razy [emoji52][emoji35]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry
Dzis jade sie zapisac do gina na jutro, mam nadzieje ze wyblagam jakies miejsce
I zrobie maslane oczy o clo
Swieci slonce, ale wieje okropnie u mnie.
Carmen dzielna!

Do góry