reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen ja myślę ze mi bez problemu przepisze bo to stary dziad. Mu się mówi co się chce i daje:) No ale zobaczymy.

Nuria prywatny przepisze bez problemu na NFZ może byc ciężko...

Co do mojego picia , jedynie jaka woda mi podchodzi to cytrynowa - ale muszę się poprawić. Mam nadzieję , ze na prenatalnych będzie wszystko dobrze.

Karola cudenko z twojego kroliczka [emoji7][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Carmen ja myślę ze mi bez problemu przepisze bo to stary dziad. Mu się mówi co się chce i daje:) No ale zobaczymy.
Jak ci.nie da to daj znac... masz czas do przyszlego piatku [emoji1][emoji1][emoji1]
W przyszly piątek ide tez na pierwsze usg..mam nadzieje,ze wszystko dobrze bo tyle stresow maz ze az wstyd mowic :( dzis mnie pod wieczor brzuch zaczal bolec, obydwa jajniki i obydwie pachwiny !!!! Juz zapomnialam jak to bylo z mala, ale raczej to norma ze sie rozciaga

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkałam u teściowej ponad dwa lata gdzie było popsute centralne i cały rok gotowałam wodę do komplieli sobie i dzieciom.... No cóż nie powiem że jakoś przeżyłam bo w sumie to faktem ale przynajmniej wiem co czujesz i współczuję [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama ma dwa piece, jeden gazowy, drugi tako do palenia węglem. Jak gazowy trzaśnie to mozna naplic w drugim, tyle, ze wody cieplej w kranie nie bedzie, bo jakiegos połączenia chyba nie ma [emoji12]
Wonder bierz conajmniej 2 dni po owu przez 10 dni o bedzie Ok [emoji6]

Ja mam bojler na prąd , gorzej jak kiedy grzałka strzeli - ciepło mam jak sobie napale sama [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Mania - my myśleliśmy nad gazowym ale raczej będzie eko groszek , nie wiem jak ja blokowiec całe życie to ogarnę

Nuria- hehe ja korzystam z apki , prawie w ogóle nie wchodzę przez kompa , to nawet nie wiem co mi tam pokazuje i wylicza :-) dzięki :-)

Bum- ja tez się zmuszam ostatnio do picia więcej , bo mi sporo wód ubywa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi dzis za styczen i luty przyszedl rachunek za gaz
437 euro [emoji33][emoji33] jak otworzylam to az mi sie slabo zrobilo. Gaz poszedl w gore i mowili.w.tv ze.na.rodzine bedzie nawet 90 euro.wiecej w.kazdym.rachunku......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry