reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Majka ja uwielbiam te ochraniacze modułowe. Są przecudowne i miałam taki zamówić z kompletem pościeli ale mam pytanko. One są w formie takich mięciutkich podusi i się zastanawiam, czy jak kilkumiesięczny bobas będzie się w nocy kręcił zaspany, to się nie przydusi jak wsadzi nosek w tą poduszkę...

Dorcia witamy i zapraszamy:-) ja już co prawda nie staraczka, ale też wiele miesięcy tu spędziłam i mam ogromny sentyment do tego wątku, a dziewczyny są dla mnie jak przyjaciółki. Zawsze pomocne i życzliwe :-) bardzo mi przykro z powodu aniołków:-( nigdy nie zrozumiem dlaczego kochająca mama traci dziecko...robiłaś badania? Po 3 poronieniu ginekolog powinien cię już skierować na badania bezpłatne.
Wiesz co też się nad tym zastanawiałam i z tego względu nie wiem jeszcze na ile będę w ogóle ich używać, wyjdzie w praniu ale jak je zobaczyłam stwierdziłam że muszę takie mieć (moje widzimisię). Nie mam łóżeczka żeby je przymierzyć, zobaczyć ile miejsca zostanie dla dziecka ale w razie czego przymocuję je tylko na jednym dłuższym boku łóżeczka, dla ozdoby. Wypełnienie też jest dość elastyczne i mogę spróbować docisnąć je czymś i trochę spłaszczyć. Będę myśleć jak będę miała łóżeczko.
Dorcia witaj!
Współczuję z powodu strat i podziwiam za determinację. Dobrze że walczysz dalej, na pewno doczekacie się swojego skarba, trzymam kciuki!
Ja z dziewczynami starałam się o trzecie dzidzi i wspólnymi siłami się udało :D Gorąco kibicuję reszcie :D

reklama
Hej kochane [emoji4]

Majka cudne te ochraniacze ! [emoji7]

Ja na genetyczne dostalam po 2 poronieniach z moim P [emoji4]

Dorcia witaj [emoji6]
Przykro mi z powodu strat...

Muszę wstać z łóżka a tak mi się nie chce...

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t6d [emoji235]
Dzięki kochana :*
A kiedy Ty masz teraz usg?

Bum a ja jestem dziś bardzo zadowolona bo się w końcu wyspałam. Tylko dwa razy wstałam do lazienki:-) nawet mnie dziś kość ogonowa nie boli.

Dziewuszki co macie na obiad? Ja myślę nad zupą, bo drugie danie to wiem jakie będzie. Wczoraj dostaliśmy 3 piękne dorsze i będę je smażyć. Na zupę nie mam pomysłu:-/

Nati czyżbyś w tym tygodniu miała urodzić według prognoz lekarzy?!:-)

Nessi jak tam?

Nuria jak gardło? Lepiej już?

Majka polecam tantum verde na gardło. Mega mi pomogło i jest bezpieczne. Ja miałam pastylki do ssania.

Witam się i ja [emoji16]

Majka te ochraniacze są boskie [emoji7]
Jakbyś przyjmowała zamówienie to poprosze takie podusie bo moja,Ala za duża na takie ochraniacze[emoji12]

Witam nową koleżankę [emoji16]
DorciaMama Olka kojarzę Cię z wątku staraczek bo go podczytuje ale udzielać się przestałam bo zaginęłam w czeluściach postów [emoji12]
Przykro mi z powodu straty [emoji17]

Czy ja dobrze kojarze że Ty jesteś z Iławy i leczysz się u doktor Barwińskiej?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Majka jak na allegro oglądałam takie komplety to właśnie bardzo mało zostaje miejsca dla dzidziusia. Przy noworodku żaden problem ale jak dziecko starsze, to właśnie chyba byłabym się. Mimo tego ochraniacz przepiekny:-) zobacz mnie się coś w tym stylu też podoba, a wygląda już bezpieczniej w łóżeczku.

Załączniki

• m1_fx.jpg
    m1_fx.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 64
  • img_0055_fx.jpg
    img_0055_fx.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 58
Właśnie chodzi o to że kurcze nie mam nic w domu oprócz strepsils i jestem uwięziona w domu, na zadupiu i tak mnie kusi ten strepsils. A na katar w ciąży macie coś do polecenia?

Laski to chyba infekcja jakas. Bo od dzis zaczelo troche swedziec, i doskwiera mi przy siedzeniu czy chodzeniu. Zagladalam sobie to mam troche opuchniete, zaczerwienione i jest taki sluz zoltawy, ale ja jestem po dniach plodnych i taki sluz zawsze mam po owulacji. Co polecacie? To tantum rosa?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka- u mnie dziś na obiad będzie to co zaproponują mi ' bary mleczne ' bo dziś nic nie gotuje :-) , tak zobaczymy czy urodzę w tym tygodniu , może jakies zakłady zrobimy hehe

Majka - jak tak strasznie Cie boli gardło to może lepiej wziąć ten strepsils , na katar woda morska , a na noc jak nos zatkany to nasivin dla dzieci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry