Wiesz co też się nad tym zastanawiałam i z tego względu nie wiem jeszcze na ile będę w ogóle ich używać, wyjdzie w praniu ale jak je zobaczyłam stwierdziłam że muszę takie mieć (moje widzimisię). Nie mam łóżeczka żeby je przymierzyć, zobaczyć ile miejsca zostanie dla dziecka ale w razie czego przymocuję je tylko na jednym dłuższym boku łóżeczka, dla ozdoby. Wypełnienie też jest dość elastyczne i mogę spróbować docisnąć je czymś i trochę spłaszczyć. Będę myśleć jak będę miała łóżeczko.Hejka:-)
Majka ja uwielbiam te ochraniacze modułowe. Są przecudowne i miałam taki zamówić z kompletem pościeli ale mam pytanko. One są w formie takich mięciutkich podusi i się zastanawiam, czy jak kilkumiesięczny bobas będzie się w nocy kręcił zaspany, to się nie przydusi jak wsadzi nosek w tą poduszkę...
Dorcia witamy i zapraszamy:-) ja już co prawda nie staraczka, ale też wiele miesięcy tu spędziłam i mam ogromny sentyment do tego wątku, a dziewczyny są dla mnie jak przyjaciółki. Zawsze pomocne i życzliwe :-) bardzo mi przykro z powodu aniołków:-( nigdy nie zrozumiem dlaczego kochająca mama traci dziecko...robiłaś badania? Po 3 poronieniu ginekolog powinien cię już skierować na badania bezpłatne.
Dorcia witaj!
Współczuję z powodu strat i podziwiam za determinację. Dobrze że walczysz dalej, na pewno doczekacie się swojego skarba, trzymam kciuki!
Ja z dziewczynami starałam się o trzecie dzidzi i wspólnymi siłami się udało Gorąco kibicuję reszcie