reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witajcie Kochane, troche mnie nie było bo pracowałam do wieczora. Tak to po staremu, u mnie przed owu, w środę idę do gina na monitoring, zobaczymy co powie.
Carmen moje gratulacje, bardzo się cieszę.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Ale niespodzianka. :):)
Trzymam kciuki za jajca [emoji110][emoji110]

Dziewczyny czy któraś z Was stosowała cyklodynon ?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Wonde pije[emoji106] czekam na Ciebie i razem bedziemy drinkowac zielsko[emoji23][emoji106]
Mania a co to jest?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszukaj 

SZUKAJ
Bez recepty dobre samopoczucie napięcie przedmiesiączkowe
CYCLODYNON, 30 TABLETEK

33,89 zł
Ilość: 
1
Dodaj
Opakowanie: 30 tabl
Waga: 0.02 kg
Producent: BIONORICA
Wskazania: łagodzenie objawów przedmenstruacyjnych (tzw. zespołu napięcia przedmiesiączkowego).

Skład: 1 tabletka powlekana zawiera: substancję czynną: Agni casti fructus extractum siccum (6-12:1) 40mg (co odpowiada 20mg ekstraktu pierwotnego) oraz substancje pomocnicze: celuloza mikrokrystaliczna, laktoza jednowodna, magnezu stearynian, krzemu dwutlenek koloidalny, macrogol 400, macrogol 20000, glikol propylenowy, zawiesina powlekająca biała: hypromeloza, tytanu dwutlenek (E171), macrogol 400.

Działanie: zmniejsza nasilenie dolegliwości przedmenstruacyjnych.

Znalazłam to szukając Castagnusa, i skład ma chyba nawet lepszy i sie zastanawiam co wybrać

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Wonde ja zrobie tak jak Carmen mowila czyli bede pic do owulacji je od pierwszego dc[emoji106]
Sama musze kupic w koncu, bo te magiczne od Bum sie kiedys skończą[emoji23]
Donga tez kupie. Ty tez kupuj[emoji106]
Mania nawet nie slyszalam o czym takim

Wonde ja zrobie tak jak Carmen mowila czyli bede pic do owulacji je od pierwszego dc[emoji106]
Sama musze kupic w koncu, bo te magiczne od Bum sie kiedys skończą[emoji23]
Donga tez kupie. Ty tez kupuj[emoji106]
Mania nawet nie slyszalam o czym takim

To i ja tak będę robiła. :) A ten Dong to na co?

Wonde na owulacje, na sluz. Ale ma tez duzo innych wlasciwisci pocztaj[emoji106] dziewczyny go sobie chwala[emoji106]
Dong Quai- Dzięgiel chiński[emoji6]

Carmen, Nuria ja sie jakoś nie denerwuje jak tak mówią, tym bardziej ze nie wiedza, ze próbowaliśmy i ze poroniłam, gdyby wiedzieli to na pewno by nic nie mówili. A o tym ze naszej kruszynce przestało bić serduszko wiedza tylko moja mama, moj brat, bratowa, mojego siostra i mama. Nikt nie wie i nawet nie podejrzewa, ze byłam w ciazy [emoji6]
Nuria w zeszłym cyklu pod koniec tez tak miałam ze strasznie mnie cos piekło. Moze jakieś otarcie sie zrobiło. Nie wiem, bo ja jadłam lacibios femina i pózniej iladian dowcipny zużyłam.

Boje sie,zeby z moja fasolka bylo wszytsko dobrze :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też powoli wracam do żywych [emoji16]

Cały dzień dziś przeleżałam
Coś mnie boli gardło od rana [emoji52]
Chyba mi zaszkodziły drinki z lodem [emoji23][emoji12]

A mialam.isc sie upic w polsce, a mialam isc potańczyć ahahahaa
Pewnie,lepsza fasolka ale imprezowac mi.sie chciało.
Chyba nie bedzie glupio,jak chociaz wyjde do localu na cole i teoche muzyki posluchac,co ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry