reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Laski to chyba infekcja jakas. Bo od dzis zaczelo troche swedziec, i doskwiera mi przy siedzeniu czy chodzeniu. Zagladalam sobie to mam troche opuchniete, zaczerwienione i jest taki sluz zoltawy, ale ja jestem po dniach plodnych i taki sluz zawsze mam po owulacji. Co polecacie? To tantum rosa?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nystatyne dopochwowo ..tantum działa tylko na zewnątrz. Receptę można od rodzinnego dostać.

reklama
Nuria- tantum rosa jest dobra na otarcia , swędzenie i ból , ale jak rośnie Ci tam grzybek albo infekcja to może Iladian , clotrimazol , albo apthin na pleśniawki , jak nie przejdzie to gin i globulki , No i mąż niech posmaruje 'Wacława ' clotrimazolem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie chodzi o to że kurcze nie mam nic w domu oprócz strepsils i jestem uwięziona w domu, na zadupiu i tak mnie kusi ten strepsils. A na katar w ciąży macie coś do polecenia?
Ja pamietam za dzieciaka dawali mi.skorke od chleba i przypalali ja nad gazem i wdychalam ten smrod.
Przechodzi na.20 minut i odtyka nosek.[emoji1] spróbuj nie zaszkodZi

Witam nowa staraczke [emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczyny jak se pomysle o.przeziebieniu ciazowym.to sra....c mi sie chce na sama.mysl.
Pamietam jak cierpialam z mala...boje.sie powtorki,bo mala teraz wszystkie zarazki przynosi. Chyba maske se kupie na buzie [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski to chyba infekcja jakas. Bo od dzis zaczelo troche swedziec, i doskwiera mi przy siedzeniu czy chodzeniu. Zagladalam sobie to mam troche opuchniete, zaczerwienione i jest taki sluz zoltawy, ale ja jestem po dniach plodnych i taki sluz zawsze mam po owulacji. Co polecacie? To tantum rosa?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wez to tantum rosa bo jest bezpieczne i zdecydowanie bawelniane gatki lub bez i powstrzymaj sie od sexu na 2-3 dni jak nie więcej

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja [emoji16]

Majka te ochraniacze są boskie [emoji7]
Jakbyś przyjmowała zamówienie to poprosze takie podusie bo moja,Ala za duża na takie ochraniacze[emoji12]

Witam nową koleżankę [emoji16]
DorciaMama Olka kojarzę Cię z wątku staraczek bo go podczytuje ale udzielać się przestałam bo zaginęłam w czeluściach postów [emoji12]
Przykro mi z powodu straty [emoji17]

Czy ja dobrze kojarze że Ty jesteś z Iławy i leczysz się u doktor Barwińskiej?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Tak :) dobrze kojarzysz :) już się u niej nie lecze :( podziekowalam tej Pani :) a Ty skąd jesteś? :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak :) dobrze kojarzysz :) już się u niej nie lecze :( podziekowalam tej Pani :) a Ty skąd jesteś? :)

Jestem z Iławy [emoji16]

A do kogo teraz chodzisz jeśli mogę zapyać
Bo odnoszę wrażenie że Pani Doktor już tylko na kasie zależy
90 zł za pojedyncze usg przy monitoringu po clo to troche za drogo [emoji52][emoji35]
Pomine inne aspekty [emoji35]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Jestem z Iławy [emoji16]

A do kogo teraz chodzisz jeśli mogę zapyać
Bo odnoszę wrażenie że Pani Doktor już tylko na kasie zależy
90 zł za pojedyncze usg przy monitoringu po clo to troche za drogo [emoji52][emoji35]

Teraz jeżdżę do Wabrzezna w moich rodzinnych stronach do doktora Nassera :) ale umowilam się też na 28.03 do Walentynowicza :) w Iławie mieszkam od lipca dopiero...nikogo tu nie znam więc teściowa poleciła mi jego...kurde fajnie,że jest tu ktoś z Iławy :)

reklama
Majka jak na allegro oglądałam takie komplety to właśnie bardzo mało zostaje miejsca dla dzidziusia. Przy noworodku żaden problem ale jak dziecko starsze, to właśnie chyba byłabym się. Mimo tego ochraniacz przepiekny:-) zobacz mnie się coś w tym stylu też podoba, a wygląda już bezpieczniej w łóżeczku.
Niunia mnie się modułowe bardzo podobają ale zrobię inny myk bo w lato w takim łóżeczku będzie parownia z poduchami dookoła.. Są płaskie cienkie poduszki dla noworodków i takie wykorzystam do obszycia :)

Do góry