reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nom, to prawda ...tu będziesz miała spokój :) Nie jest tak gwarno jak na staraczkach w drugim wątku :)
Tam też fajne dziewczyny :) a na wrześniowych można tylko z kilkoma osobami pogadać :) tu wchodzę i japa się śmieje :) można uciec od złych myśli :) jak się dziś czujesz? Wsio dobrze?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz jeżdżę do Wabrzezna w moich rodzinnych stronach do doktora Nassera :) ale umowilam się też na 28.03 do Walentynowicza :) w Iławie mieszkam od lipca dopiero...nikogo tu nie znam więc teściowa poleciła mi jego...kurde fajnie,że jest tu ktoś z Iławy :)

Też słyszałam dobre opinie o Walentynowiczu
Panie chwalą sobie też doktora Ramela
Osobiście miałam z nim do czynienia jak wylądowałam w 20 tygodniu ciąży z atakiem woreczka do szpitala
Uratował mi ciąże i mnie [emoji16]

Ja też nie jestem rodowitą Iławianką
Przybyłam tu 12 lat temu [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Tam też fajne dziewczyny :) a na wrześniowych można tylko z kilkoma osobami pogadać :) tu wchodzę i japa się śmieje :) można uciec od złych myśli :) jak się dziś czujesz? Wsio dobrze?

Dobrze, :) Lenię się na całego :) A jak tam teściowa ? Znalazła to czego tak szukała ? Wyjaśniłyście sobie sytuację ?

M_ania Barwinskiej już nie zaufam...w tym dniu co mi powiedziała,że serduszko nie bije to oprócz tego nic nie potrafiła mi wytłumaczyć...stała przy drzwiach z ręką na klamce żebym już wyszła ( tak to odebrałam) z łaską wypisala mi jeszcze L4 ...ech...Pani ordynator a empatii zero...Może jest miła i ma dobry sprzęt ale bardzo się na niej zawiodłam

Majka jak na allegro oglądałam takie komplety to właśnie bardzo mało zostaje miejsca dla dzidziusia. Przy noworodku żaden problem ale jak dziecko starsze, to właśnie chyba byłabym się. Mimo tego ochraniacz przepiekny:-) zobacz mnie się coś w tym stylu też podoba, a wygląda już bezpieczniej w łóżeczku.
Na te pierwsze dni, odwiedziny będę miała te a na potem też mam zrobione takie płaskie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, :) Lenię się na całego :) A jak tam teściowa ? Znalazła to czego tak szukała ? Wyjaśniłyście sobie sytuację ?
Tak :) na strychu w słoiku...razem szukalysmy dwa dni :) ale uparcie twierdziła,że tam na pewno nie ma :) podczas remontu wyniosła :) ech kobieta [emoji14] leń się ile wlezie :) ja za miesiąc wracam do roboty bleee :)

Niunia mnie się modułowe bardzo podobają ale zrobię inny myk bo w lato w takim łóżeczku będzie parownia z poduchami dookoła.. Są płaskie cienkie poduszki dla noworodków i takie wykorzystam do obszycia :)
Ja ci polecam do tych płaskich kupić owatę. Cenowo się opłaca a przydaje do wielu innych rzeczy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak :) na strychu w słoiku...razem szukalysmy dwa dni :) ale uparcie twierdziła,że tam na pewno nie ma :) podczas remontu wyniosła :) ech kobieta [emoji14] leń się ile wlezie :) ja za miesiąc wracam do roboty bleee :)

No to super ..mówiłam, że wsadziła gdzieś ''w dobre miejsce' :p
Za miesiąc to się jeszcze może coś wydarzyć i nie wrócisz ...będę trzymać kciuki :)

Też słyszałam dobre opinie o Walentynowiczu
Panie chwalą sobie też doktora Ramela
Osobiście miałam z nim do czynienia jak wylądowałam w 20 tygodniu ciąży z atakiem woreczka do szpitala
Uratował mi ciąże i mnie [emoji16]

Ja też nie jestem rodowitą Iławianką
Przybyłam tu 12 lat temu [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
No Ramel też podobno jest ok :) nie wiem czemu ja wybrałam Barwinska :( do Walentynowicza są długie kolejki więc rozumiem,że jest dobry :)

reklama
Do góry