reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie dzis własnie 15dc przy cyklach 25-26 dniowych ostatnio. Dzis pije ostatnie ziolka, reszte przy kolejnym cyklu[emoji106]
Dzis jeszcze seks zaliczyliśmy i po nim zaczelo mnie piec od srodka, i ku wejsciu do cipki. Nie wiem czemu. Do tej pory mi to doskwiera. Posmarowalam clotrimazolum i zobaczymy. Tylko oby nie zadna infekcja. Jeszcze tego mi tylko brakuje do szczęścia

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen, Nuria ja sie jakoś nie denerwuje jak tak mówią, tym bardziej ze nie wiedza, ze próbowaliśmy i ze poroniłam, gdyby wiedzieli to na pewno by nic nie mówili. A o tym ze naszej kruszynce przestało bić serduszko wiedza tylko moja mama, moj brat, bratowa, mojego siostra i mama. Nikt nie wie i nawet nie podejrzewa, ze byłam w ciazy [emoji6]
Nuria w zeszłym cyklu pod koniec tez tak miałam ze strasznie mnie cos piekło. Moze jakieś otarcie sie zrobiło. Nie wiem, bo ja jadłam lacibios femina i pózniej iladian dowcipny zużyłam.

U mnie dzis własnie 15dc przy cyklach 25-26 dniowych ostatnio. Dzis pije ostatnie ziolka, reszte przy kolejnym cyklu[emoji106]
Dzis jeszcze seks zaliczyliśmy i po nim zaczelo mnie piec od srodka, i ku wejsciu do cipki. Nie wiem czemu. Do tej pory mi to doskwiera. Posmarowalam clotrimazolum i zobaczymy. Tylko oby nie zadna infekcja. Jeszcze tego mi tylko brakuje do szczęścia

Może to od nadmiaru seksu. Jakieś otarcia może wystąpiły.

A mnie brzuch piłuje, daje równo po bandzie. Już dawno mnie tak nie bolał...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nuria mnie to tak piekło ze nawet siusiu nie mogłam zrobic. Ja uznałam od razu ze to infekcja i wzięłam leki, tyle ze ja już wiedziałam ze ciazy nie ma [emoji6]

Agnesis no wlasnie troche piecze przy siku[emoji53] ale pierwszy raz tak mam. Kiedyś po kilkanascie razy sie z moim bzykalismy i zadnych otarc nie mialam. Jutro powiem mojemu zeby mi cos kupil bo mam w domu tylko zel z ziaji do higieny intymnej. Moze jeszcze rumiankiem przemyje.

Witajcie Kochane, troche mnie nie było bo pracowałam do wieczora. Tak to po staremu, u mnie przed owu, w środę idę do gina na monitoring, zobaczymy co powie.
Carmen moje gratulacje, bardzo się cieszę.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Ale niespodzianka. :):)

Ja też powoli wracam do żywych [emoji16]

Cały dzień dziś przeleżałam
Coś mnie boli gardło od rana [emoji52]
Chyba mi zaszkodziły drinki z lodem [emoji23][emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Do góry