reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte a ile bedziesz musiala te zastrzyki brac?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

To zależy jak szybko będzie pęcherzyk rośnie, być może że już po dawce 50j jeden się ruszy.

Najgorzej kiedy urosną 3, 4 albo więcej .... wtedy będziemy musieli opuścić cykl i od nowego cyklu znowu, żeby uniknać przestymulowania a w najgorszym wypadku żeby zajść w ciąże z trojaczkami albo więcej. A tego chcemy uniknąć - max dwójka. To jest bardzo silny lek i mega drogi. Gdyby nie ubezpieczenie płaciłabym za niego ok 500e...

To zależy jak szybko będzie pęcherzyk rośnie, być może że już po dawce 50j jeden się ruszy.

Najgorzej kiedy urosną 3, 4 albo więcej .... wtedy będziemy musieli opuścić cykl i od nowego cyklu znowu, żeby uniknać przestymulowania a w najgorszym wypadku żeby zajść w ciąże z trojaczkami albo więcej. A tego chcemy uniknąć - max dwójka. To jest bardzo silny lek i mega drogi. Gdyby nie ubezpieczenie płaciłabym za niego ok 500e...
A tam trojaczki tez fajnie
Pamietaj,ze jak będziesz miała mniec 3 dzieci to bedziesz mniala,bo my o tym nie decydujemy :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria tak, wlasnie mu powiedzialam
Tzn dalam pudelko w ksztalcie serduszka z zyczeniami na dzien taty, i bylo napisane : wiem,ze jeszcze szybko ale chcialabym ci zlozyc szybciej zyczenia,zebys wiedzial.ze jestes najlepszym tata na swiecie. "Kochamy Cie bardzo....... "
Maz podszedl dal mi buzi i udalam,ze liscik jak liscik. Otworzyl pudelko, stanął jak wryty i przygladal sie z bliska testowi, mowi do mnie : jesteś w ciazy?
Mowie : tak, jestem
Na prawde jestes w ciazy ? Nie no to chyba zart przeciez masz okres... [emoji1][emoji1]
Mowie mu sluchaj jestem w ciazy i nie mam powodów,zeby klamac.
Dopiero do niego dotarlo, i z tej calej radosci az wykrzyczal: o kur ....mac jestes w ciazy !!! Jest kreska [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
trząsl sie jak galaretka a jak zobaczyl buciki to troche mial szklane oczy

A tam trojaczki tez fajnie
Pamietaj,ze jak będziesz miała mniec 3 dzieci to bedziesz mniala,bo my o tym nie decydujemy :)

Tylko że tu to nie takie proste, w Polsce ciąża bliźniacza to ciąża wysokiego ryzyka i podają najczęściej leki podtrzymujące. Tu tego nie robią nawet przy ciąży pojedynczej. Według nich jak ciąża ma się utrzymać to czy ja będę brać tabletki czy nie to i tak nic nie da. Wkurza mnie to, mąż mi nie wierzył jak mu o tym mówiłam. Sam zapytał lekarki i się przeraził... myślał że jak już chodzimy do takiego lekarza który widział jak długo się staramy i z jakim skutkiem to przepisze leki na podtrzymanie. Niestety - zanim nie skończę 12tyg lekarze nie kiwną palcem... nawet nie wiem czy endo mnie przyjmie z takim tsh

reklama
Do góry