reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Artuś tulam, znam to uczucie ech...wpadaj do nas koniecznie i daj znać jak jajka rosną po gonalu:-*

Nuria u mnie bzykanko co drugi dzień przez calutki cykl, nogi w górze ( świeca), spanie na brzuchu też zaowocowało bobasem:-) oprócz tego mąż brał Profertil już 3 miesiące akurat, a ja też łykałam mnóstwo wspomagaczy.

Carmen chłop wie? Ale akcja z tą podpaską ha ha ha. Ja bym nie dała rady:-) od razu bym się przyznała. Będzie szał:-)

Bananka gratulacje! Kolejna listopadówka, forum odczarowane! Super:-* magia Walentynek chyba zadziałała he he

Ciężaróweczki jak tam u was? Ja kurde znowu pół nocy nie spałam...od 24 do 4 rano:-/ chyba sobie zaraz kawkę delikatną walnę. Wam też tak hormony buzują? Praktycznie codziennie płacze z byle powodu i wszystko mnie wkurza.

reklama

Artuś tulam, znam to uczucie ech...wpadaj do nas koniecznie i daj znać jak jajka rosną po gonalu:-*

Nuria u mnie bzykanko co drugi dzień przez calutki cykl, nogi w górze ( świeca), spanie na brzuchu też zaowocowało bobasem:-) oprócz tego mąż brał Profertil już 3 miesiące akurat, a ja też łykałam mnóstwo wspomagaczy.

Carmen chłop wie? Ale akcja z tą podpaską ha ha ha. Ja bym nie dała rady:-) od razu bym się przyznała. Będzie szał:-)

Bananka gratulacje! Kolejna listopadówka, forum odczarowane! Super:-* magia Walentynek chyba zadziałała he he

Ciężaróweczki jak tam u was? Ja kurde znowu pół nocy nie spałam...od 24 do 4 rano:-/ chyba sobie zaraz kawkę delikatną walnę. Wam też tak hormony buzują? Praktycznie codziennie płacze z byle powodu i wszystko mnie wkurza.
Ja bez kawy żyć nie umiem wiec pije codziennie , ale taka z jednej łyżeczki. Tak mnie boli na dole kręgosłup jak się podnoszę ze masakra. Już bym chciała urodzić Ale te dwa tygodnie jeszcze muszę wytrzymać i będzie 38 tc. W zasadzie już bezpiecznie. A wlecze mi się okropnie . Jak na złość. Chciałabym już zobaczyć tą kruszynke

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Artuś :*:(
Bananka Gratuluję...
Tynkuś
u mnie z humorem normalnie ''jeszcze'' :) Nie odczuwam większych zmian. A czemu nie spałaś ? Mi rwa kulszowa daje w nocy popalić ..trochę rogal pomaga. A jak nie to każę K swoją girę na moją położyć by odciążyć bo inaczej zwariować można.

Ja jestem dopiero na poczatku a tez juz nie moge spac :( kufa mac
To chyba podswiadomosc daje sie we znaki.
W ogole brzuch boli mocno okresowo, jajniki i krzyz .....jak tak dalej bedzie z tym krzyżem to nie dotrwam.
Tynka ja wczoraj ogladal cos o dzieciach na instagramie i tez beczalam woec hormony buzuja, a co dopiero u Ciebie [emoji4]

Maz jeszcze nie wie,mialam dzis mowic. W przyszla niedziele.jest tutaj dzień taty wiec moze to bedzie dobra okazja,ze mala mu da kartonik na dzien tatusia a tam w srodeczku niespodzianka [emoji1][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bez kawy żyć nie umiem wiec pije codziennie , ale taka z jednej łyżeczki. Tak mnie boli na dole kręgosłup jak się podnoszę ze masakra. Już bym chciała urodzić Ale te dwa tygodnie jeszcze muszę wytrzymać i będzie 38 tc. W zasadzie już bezpiecznie. A wlecze mi się okropnie . Jak na złość. Chciałabym już zobaczyć tą kruszynke

Ja tez sie nie mogę doczekać jak zobacze TE Wasze KrusZynki [emoji173]

Ja jestem dopiero na poczatku a tez juz nie moge spac :( kufa mac
To chyba podswiadomosc daje sie we znaki.
W ogole brzuch boli mocno okresowo, jajniki i krzyz .....jak tak dalej bedzie z tym krzyżem to nie dotrwam.
Tynka ja wczoraj ogladal cos o dzieciach na instagramie i tez beczalam woec hormony buzuja, a co dopiero u Ciebie [emoji4]

Maz jeszcze nie wie,mialam dzis mowic. W przyszla niedziele.jest tutaj dzień taty wiec moze to bedzie dobra okazja,ze mala mu da kartonik na dzien tatusia a tam w srodeczku niespodzianka [emoji1][emoji7]

Za tydzień to on już się skapnie, że podpasek w koszu nie ma :D

Carmen, zrób jak moja koleżanka ...upiecz ciasto i wsadź test do środka. Facet był tak wstrząśnięty, że ciacho z siuśkami zjadał, iż nie załapał że będzie ojcem :D Ze dwa dni twierdził, że się pochorował hahahah

Rene no mnie też boli właśnie tak jakby kość ogonowa:-/ ja też się już doczekać nie mogę twojej córeczki! Mój to niech siedzi jeszcze, ponieważ :
a) muszę się ostatni raz najeść w Wielkanoc
b) w mieszkaniu pierdolnik jeszcze i syf, więc warunki dla noworodka średnie
c) nie mam wyprawki gotowej
Obiecuję do połowy kwietnia się ogarnę i może wychodzić:-) u mnie w szpitalu muszę mieć skończony 38 tydzień ciąży, bo mi zaznaczą go jako wcześniaka, a tego wolałabym uniknąć.

Nessi ja nie mogę spać bo albo budzi mnie pełny pęcherz albo masakryczny ból bioder i kolan. Uroki trzeciego trymestru:-) w dzień za to czuję się bardzo dobrze. Wszystko wytrzymam, żeby tylko z małym było Oki.

Carmen faktycznie okazja bardzo fajna ale aż tydzień trzeba byłoby w totalnej konspiracji wytrzymać! Oj ja bym nie dała rady no i mój mąż za cwany jest:-) bólem się nie przejmuj. Miałam to samo, bolało mnie zupełnie jak okres, a miesiączki miałam potwornie bolesne. Nie raz panikowałam z tego powodu. Ważne, że nie ma krwawienia:-)

reklama
Rene no mnie też boli właśnie tak jakby kość ogonowa:-/ ja też się już doczekać nie mogę twojej córeczki! Mój to niech siedzi jeszcze, ponieważ :
a) muszę się ostatni raz najeść w Wielkanoc
b) w mieszkaniu pierdolnik jeszcze i syf, więc warunki dla noworodka średnie
c) nie mam wyprawki gotowej
Obiecuję do połowy kwietnia się ogarnę i może wychodzić:-) u mnie w szpitalu muszę mieć skończony 38 tydzień ciąży, bo mi zaznaczą go jako wcześniaka, a tego wolałabym uniknąć.

Nessi ja nie mogę spać bo albo budzi mnie pełny pęcherz albo masakryczny ból bioder i kolan. Uroki trzeciego trymestru:-) w dzień za to czuję się bardzo dobrze. Wszystko wytrzymam, żeby tylko z małym było Oki.

Carmen faktycznie okazja bardzo fajna ale aż tydzień trzeba byłoby w totalnej konspiracji wytrzymać! Oj ja bym nie dała rady no i mój mąż za cwany jest:-) bólem się nie przejmuj. Miałam to samo, bolało mnie zupełnie jak okres, a miesiączki miałam potwornie bolesne. Nie raz panikowałam z tego powodu. Ważne, że nie ma krwawienia:-)
No u Ciebie to jeszcze niech siedzi maluszek. U mnie niby ciąża donoszona Ale ja też panicznie się boję że wyszła by teraz A okazało się że problem z oddychaniem A w ostatnich tych trzech tygodniach rozwijają się właśnie płuca.
Kość ogonowa też u mnie dramat. Podnoszę się jak kaleka A przez chwilę zanim to rozruszam idę jak pingwin

Do góry