reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum oby[emoji173][emoji169][emoji170][emoji171][emoji172]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieje kochana [emoji8]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

reklama
Teraz najgorsze czekanie. Moze ten cykl okaze sie szczesliwym[emoji170][emoji173]
Agnesis, Dzol, Anula chyba zawiesiły starania na jakis czas, wiec na polu walki zostalam ja, Arte, Wonde i Mania jak na razie?[emoji23]

Carmen ja sie trochę boje brac cos bez konsultacji z lekarzem. Pojde i zobaczymy wtedy co mi powie[emoji6]
Dawaj lepiej recepte na dziecko![emoji8] codziennie sie kochalas z mężem? Czy mieliscie przerwy? Jakies pozycje?[emoji13]

Codziennie od 8 dc bo moj okres trwa 6 dni + 2 plamienia
Pozycje w tych.dniach to od tylu,potem przekrecalam sie i kladlam girce do gory,jak dobrze zeszlo to spałam ze wszystkim do rana na brzuszku jak Nessi
Nie wiem co pomoglo,ale zadzialalo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria, Bum ja zaczęłam kupować ciuszki już 7 czy 8 lat temu jak pracowałam na dziale odzieżowym. Nie można się było opanować jak były wyprzedaże! no i jako pracownik mogłam sobie coś skitrać na magazynie i poczekać aż będzie 70% taniej hehe:) tylko, że do tej pory to trochę rozdałam bo ta w ciąży tamta itd.

W poniedziałek idę jeszcze raz powtórzyć badania, żeby sprawdzić jak rośnie. Robiłam też progesteron i mam 19 ng/ml a norma to od 11 do 90 w I trymestrze więc chyba dobrze:)

reklama
Dobry
Ja cos spac nie moge,brzuch mnie napierd.....ale to raczej normalne.
Nie dziwie sie,ze dZiewczyny odchodzą na trochę,ja tez mialam momenty zalamania.....
Wpadajcie co jakis czas. Trzymam.kciuki za wszystkie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry