reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria doskonale cie rozumiem. U mnie moim największym marzeniem było dziecko ale starania zaczęliśmy dopiero miesiąc przed ślubem. No i trwały półtora roku prawie. Najpierw bardzo żałowałam, że nie zaczęliśmy wcześniej. Teraz myślę tak jak ty, lepiej nie narażać dziecka na stres związany ze ślubem, tym bardziej, że skoro do maja będziecie się starać, to potem do sierpnia zleci wam bardzo szybko. Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie co zrobić. A może bejbik pojawi się w noc poślubną:-)

reklama
Rene no mnie też boli właśnie tak jakby kość ogonowa:-/ ja też się już doczekać nie mogę twojej córeczki! Mój to niech siedzi jeszcze, ponieważ :
a) muszę się ostatni raz najeść w Wielkanoc
b) w mieszkaniu pierdolnik jeszcze i syf, więc warunki dla noworodka średnie
c) nie mam wyprawki gotowej
Obiecuję do połowy kwietnia się ogarnę i może wychodzić:-) u mnie w szpitalu muszę mieć skończony 38 tydzień ciąży, bo mi zaznaczą go jako wcześniaka, a tego wolałabym uniknąć.

Nessi ja nie mogę spać bo albo budzi mnie pełny pęcherz albo masakryczny ból bioder i kolan. Uroki trzeciego trymestru:-) w dzień za to czuję się bardzo dobrze. Wszystko wytrzymam, żeby tylko z małym było Oki.

Carmen faktycznie okazja bardzo fajna ale aż tydzień trzeba byłoby w totalnej konspiracji wytrzymać! Oj ja bym nie dała rady no i mój mąż za cwany jest:-) bólem się nie przejmuj. Miałam to samo, bolało mnie zupełnie jak okres, a miesiączki miałam potwornie bolesne. Nie raz panikowałam z tego powodu. Ważne, że nie ma krwawienia:-)
Ja jestem dobra aktorka [emoji23][emoji23][emoji23]
Biore lutke o na raziec (odpukac) nic nie widziałam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene w szoku jestem! No ja złego słowa nie mogę powiedzieć na mój telefon. Wcześniej miałam jakiegoś Huaweia ale nie pamiętam modelu i był spoko, tylko że chociaż z raz dziennie potrafił mi się zawiesić.
Przyznam że i Ja byłam w szoku. Nowy tel i taki numer , zwłaszcza ze na pewno mi nie upadł,głowę dam uczulenie uciąć. Xbum jeszcze zależy która wersję masz tego Huawei. Ja mimo wszystko co sobie chwalę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene jakbym o sobie czytała, wstaje trzymając się za tyłek i idę jak kaczka ha ha ha. Jak w dzień rozchodze to jest już dobrze. U ciebie już ciąża donoszona? Suuuper. Ja odliczam do 12 kwietnia. Wtedy właśnie kończę 38 tydzień.

Nessi współczuję tej rwy kulszowej:-(

Jakie macie plany na dziś? Ja jadę z mężem na wieś do rodziców i teściów. Przynajmniej o obiedzie nie muszę myśleć:-)

Jeśli znowu nie zapomnę to zrobię zdjęcie małego słodziaka:-) u moich rodziców zdechł w styczniu mój ukochany owczarek niemiecki długowłosy Argo i tata kupił drugiego szczeniaczka. 300 km po niego jechali ale jest przecudowny. Ma na imię Grando:-)
Biedna psinka :(

Poka poka zdjecie brzucha ;)

Tynka [emoji8] ja juz sama nie wiem co z tym zrobic. Na razie to jestem mega zla i jak moj wróci to dostanie mu sie za nic[emoji23] doslownie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane [emoji4]

Mnie znow cos brzuch pobolewa wrrr...

A wizyta dopiero w piątek wrrr ..

Tynka plan na dzis, P w pracy do 15 , ale później zabiera mnie po jakiś telefon nowy bo ten to juz w krytycznym stanie mam + na tajskie żarcie [emoji23].

Carmen został ci jeszcze 1 test? Siurkasz [emoji8]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t5d [emoji235]
A no moze we wtorek siurkne ;)

Ja z kolei miałam pol roku temu ten co ty Tynkus i pies co jeb... rozlał mi się sam z siebie ekran i nie chcieli mi godz uznać na gwarancji. Masakra. Kupiłam wiec Huawei p9 lite, mój mąż też sobie co teraz kupił i jesteśmy zadowoleni.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez go mam i jest ZAJE....BISTY

reklama
Hello

Arte- zobaczysz i Ty tez ujrzysz kochana piękne kreski

Nuria- ja w cyklu którym zaszłam byłam na wakacjach , wiec były grille , piwo , w ow mój pił rum i redbula pozycji nie pamietam :-)

Tynka- ja nie płacze codziennie , ja to częściej mam handre/ cholerę :-), ale tez po nocach się budzę :-/

Rene- ja tylko jak miałam wymioty i mdłości nie piłam , a tak to tez na kawie rozpuszczalnej słabej ale musi być , co ja zrobię podczas karmienia :),tez już chciał bym być po :-)

Bananka- gratuluje :-)

Bum- udanego wypadu z mężem ;)

Ja mogę polecić tylko Iphona bo używam już od 5 lat , wymieniam co 2 lata ... u nas przechodzą z rąk do rąk przedtem to nawet nie pamietam co miałam :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry